Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

07

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σκορδά σχέση: Η απάντηση της παρουσιάστριας στα δημοσιεύματα για τον Γιώργο Μπαρμπαλιά
LIFESTYLE

Σκορδά σχέση: Η απάντηση της παρουσιάστριας στα δημοσιεύματα για τον Γιώργο Μπαρμπαλιά

Σκορδά σχέση: Η παρουσιάστρια απάντησε με τον δικό της τρόπο στα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο περί ειδυλλίου με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά

Τη δική της απάντηση σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει έρθει πιο κοντά με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά, έδωσε από τον «αέρα» της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά. Πρόσφατο δημοσίευμα γνωστού περιοδικού, ανέφερε πως η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα, λίγες ημέρες μετά το ταξίδι της Φαίης Σκορδά στη Μύκονο, όπου κατεγράφη στην ίδια παρέα με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά. Σήμερα, η παρουσιάστρια θέλει να δώσει τη δική της απάντηση σε όσα γράφτηκαν τα τελευταία 24ωρα γύρω από την προσωπική της ζωή, ξεκαθαρίζοντας το τι ισχύει.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την προβολή συνέντευξης του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στην εκπομπή της, όπου ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την προσωπική του ζωή, η Φαίη Σκορδά δήλωσε ότι θα ήθελε να βγει για καφέ με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, απαντώντας στη συνέχεια με τον δικό της τρόπο στα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο περί ειδυλλίου της με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά.

«Καταντάει και λίγο αστείο!»

«Εγώ θα πάω για φαγητό με τον κ. Λυκουρέζο. Επίσης, να πω κάτι, αν βγω με τον κ. Λυκουρέζο, παρακαλώ πολύ τους συνάδελφους δημοσιογράφους -καταλαβαίνω και κατανοώ ότι θέλετε να με δείτε ευτυχισμένη και ερωτευμένη-, να μη γράφουν… Δηλαδή καταντάει και λίγο αστείο!», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά (από το 13:37′). «Είμαι μέσα στο σπίτι κλειδωμένη, “γιατί είσαι κλειδωμένη”; Χρόνια ολόκληρα! Πάω να βγω μια βόλτα, σώνει και ντε να είμαι με κάποιον. Δεν είμαι!», ξεκαθάρισε η ίδια στη συνέχεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις