Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

06

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης – Αυγή: Δεν κλείνω εγώ την εφημερίδα, δεν έχουμε χρήματα να πληρώνουμε την εκτύπωση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης – Αυγή: Δεν κλείνω εγώ την εφημερίδα, δεν έχουμε χρήματα να πληρώνουμε την εκτύπωση

Εργαζόμενοι της Αυγής στον Κασσελάκη on camera: Μας έκλεισες χωρίς να συζητήσουμε

Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι της «Αυγής» με κύριο αίτημα την ανάκληση της απόφασης για το λουκέτο της ιστορικής εφημερίδας. Οι εργαζόμενοι βρέθηκαν από νωρίς στην Κουμουνδούρου, όπου σε λίγο θα ξεκινήσει η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. και λίγο πριν τις 10:30 έφθασε εκεί και ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος και συνομίλησε με τους εργαζομένους.

Εργαζόμενος Αυγής: «Σε εμάς στηρίχθηκε η προεκλογική σας εκστρατεία, το ποσοστό που πήρατε που δεν θα το σχολιάσω, οφείλεται και σε εμάς…»

Κασσελάκης: Δεν την κλείνω εγώ την Αυγή. Είμαι μαζί σας ψυχικά.

Εργαζόμενος Αυγής: Δεν το πιστεύω… Είμαι 20 χρόνια εργαζόμενος στην Αυγή, δεν έχει ληφθεί ποτέ τέτοια απόφαση δεν έχει γίνει ποτέ με τέτοιον τροπο η ανακοίνωση ότι κλείνει η εφημερίδα.

Να μην μιλά κανείς για την επιδραστικότητά της, τον πολιτισμό, σε εσάς, το ίδιο το κόμμα;

Κασσελάκης: Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν έχουμε τα χρήματα να πληρώνουμε την εκτύπωση. Είμαστε εδώ και είμαι εδώ να κάνουμε ό,τι μπορουμε. Mea culpa αν δεν είχαμε συζήτηση πριν.

Eργαζόμενος Αυγής: Με εμάς δεν είχατε συζητήσει.

Κασσελάκης: Κατανοήτο, είναι λάθος μου.

«Πάρτε πίσω το λουκέτο στην ημερήσια ΑΥΓΗ»

Όπως έχει ανακοινωθεί, το Σάββατο οι εργαζόμενοι της Αυγής θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο που θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή.

«Πάρτε πίσω το λουκέτο στην ημερήσια ΑΥΓΗ

-Να ανακληθεί η απόφαση για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της ΑΥΓΗΣ

-Να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας. Καμία απόλυση

-Να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα. Καμία περιστολή στα εργασιακά μας δικαιώματα», ανέφεραν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις