Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

08

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πλουσιότερος Ινδός γάμος: Ξεκίνησαν οι υπερπολυτελείς εορτασμοί
ΚΟΣΜΟΣ

Πλουσιότερος Ινδός γάμος: Ξεκίνησαν οι υπερπολυτελείς εορτασμοί

Πλουσιότερος Ινδός: Οι μελλόνυμφοι κάλεσαν περισσότερα από χίλια άτομα σε μία τετραήμερη, ιδιωτική κρουαζιέρα στη Μεσόγειο - Το προσκλητήριο του γάμου

Ο29χρονος δισεκατομμυριούχος Anant Ambani και η αρραβωνιαστικιά του Radhika Merchant, θα παντρευτούν στη Βομβάη σε λίγο καιρό. Ωστόσο, το ζευγάρι έχει ξεκινήσει ήδη από τα τέλη Μαρτίου τους προ-γαμήλιους εορτασμούς, με χλιδή και πολυτέλεια που θα ζήλευαν και οι μαχαραγιάδες. Πρόσφατα, οι μελλόνυμφοι κάλεσαν περισσότερα από χίλια άτομα σε μία τετραήμερη, ιδιωτική κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, επειδή – όπως είπε η νύφη – «πολλοί από τους στενούς μας  φίλους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στο πρώτο πάρτι» που έγινε τον Μάρτιο στην Ινδία.

Παρεμπιπτόντως, πάρτι αυτού του επιπέδου θεωρήθηκε ένα τριήμερο, εξωφρενικά χλιδάτο γλέντι, με καλεσμένους όπως ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο Μπιλ Γκέιτς και η Ιβάνκα Τραμπ και τη Rihanna να δίνει μια διώρη συναυλία. Μάλιστα, το τριήμερο πάρτι λέγεται ότι κόστισε πάνω από 120 εκατομμύρια λίρες και χαρακτηρίστηκε ως η πιο ακριβή προγαμιαία εκδήλωση στην ιστορία της Ινδίας. Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης εξόρμησης στην Μεσόγειο πάνω στο σκάφος – κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent που νοίκιασαν οι μελλόνυμφοι για τους καλεσμένους τους, κάθε βράδυ γινόταν υπερπολυτελή πάρτι στα οποία – ενδεικτικά – διασκέδασαν την παρέα του ζευγαριού ο David Guetta και οι Backstreet Boys. Σε πάρτι στο διάσημο παλάτι Château de la Croix des Gardes στις Κάννες, καλεσμένη καλλιτέχνης ήταν η Κέιτι Πέρι.

Το ταξίδι στο Λονδίνο και το προσκλητήριο που ξεπερνά κάθε φαντασία

Την τελευταία ημέρα της κρουαζιέρας, το ζευγάρι έκλεισε κυριολεκτικά όλη την παραλία του Πορτοφίνο για μια πριβέ εκδήλωση, στην οποία τραγούδησε ο Αντρέα Μποτσέλι. Μετά την κρουαζιέρα, το ζευγάρι πετάχτηκε στο Λονδίνο και την προγαμήλια φωτογράφηση. Σύμφωνα με τη Vogue – που φιλοξένησε και αποκλειστικές φωτογραφίες και δηλώσεις της νύφης –  θα ακολουθήσουν «πολλά ακόμη υψηλού προφίλ χάπενινγκ», συμπεριλαμβανομένων «πολλαπλών pujas (ένα τελετουργικό προσευχής για καλή τύχη) και «μια παραδοσιακή τελετή sangeet».

Η οικογένεια Αμπάνι δεν λυπήθηκε καθόλου τα έξοδα κάτι που φαίνεται ακόμη και στο προσκλητήριο του γάμου. Μάλιστα, ένα βίντεο που δείχνει το χλιδάτο αλλά και ολίγον τι κιτς προσκλητήριο γάμου του γιου του πλουσιότερου Ινδού, κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες στα social media και έγινε μέσα σε ελάχιστες ώρες viral. Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, το προσκλητήριο αποτελείται από ένα κόκκινο κουτί που μοιάζει με ντουλάπα και από το οποίο κρέμονται κρόσσια. Ανοίγοντάς το, βλέπει κανείς έναν ασημένιο ναό σε μινιατούρα ενώ στο βάθος παίζει ινδουιστική μουσική.

Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει το προσκλητήριο και το πρόγραμμα του γάμου. Σε κάθε σελίδα απεικονίζονται ινδουιστικές θεότητες, όπως ο Λόρδος Γκανέσα, ο Ράντα-Κρίσνα, η θεά Ντούργκα, η θεά Λάκσμι και άλλες. Το προσκλητήριο του Ανάντ Αμπάνι και της Ραντίκα Μερκάντ συνοδεύονταν επίσης από διάφορα δώρα. Το βίντεο δείχνει το άνοιγμα της συσκευασίας για να αποκαλυφθεί ένα κεντημένο ύφασμα με τα αρχικά “AR”, ένα άλλο έργο τέχνης με ινδουιστικές θεότητες, ένα μπλε σάλι και ένα κουτί με κάτι που φαίνεται να είναι γλυκά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις