Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Ο μοναδικός σύλλογος που θέλει τον Κάρμο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Ο μοναδικός σύλλογος που θέλει τον Κάρμο

Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες θα δώσουν έως και18 εκατ. ευρώ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι εδώ και αρκετό καιρό και πιο συγκεκριμένα από τη στιγμή που τελείωσε η σεζόν για τον Ολυμπιακό ο πλέον διακαής πόθος των Πειραιωτών για το κέντρο της άμυνάς τους. Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν στο να προσφέρουν πολλά χρήματα για την αγορά του παίκτη με την Πόρτο εξαρχής να επιδιώκει να βρει στην αγορά τα 17 με 18 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Το τελευταίο χρονικά… επεισόδιο σε αυτό το μεταγραφικό σίριαλ ήταν το βράδυ της Κυριακής με τις δηλώσεις του Ζόρζε Κόστα. Ειδικότερα ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Πόρτο επισήμανε πώς “ο Νταβίντ κάνει προετοιμασία με εμάς. Είναι ένας παίκτης που ο προπονητής εκτιμά και υπολογίζει. Είμαστε σε ένα αρχικό στάδιο. Αναλύουμε κάθε τι και κάθε περίπτωση. Είναι ένα περιουσιακό στοιχείο της Πόρτο και μέρος των πλάνων μας”.

Μοιάζει, αλλά και είναι ξεκάθαρο πώς η Πόρτο παίζει ένα παιχνίδι τακτικής ή για την ακρίβεια εξακολουθεί να παίζει αυτό το παιχνίδι για να βγάλει προς τα έξω ότι ο Κάρμο δεν είναι ένας παίκτης που δεν υπολογίζεται και ότι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να της δώσουν όλα όσα αξιώνει. Σημείο – κλειδί το γεγονός που ανέφερε ότι εξετάζεται κάθε περίπτωση (εννοεί κρούση) για τον διεθνή στόπερ.

Ο Ολυμπιακός πάντως – που εξακολουθεί να είναι η ομάδα με τη μόνη επιβεβαιωμένη κρούση προς την Πόρτο – θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του για τον δίμετρο στόπερ, έχοντας ως μεγάλο… σύμμαχό του τον ίδιο τον παίκτη που επιζητά από την πρώτη στιγμή να συνεχίσει στον πειραϊκό σύλλογο. Και θα τις εξαντλήσει ακόμα και εάν χρειαστεί να δώσει προτεραιότητα στο να κλείσει έναν δεξιοπόδαρο στόπερ και μετά να στραφεί ξανά στον Κάρμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις