Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έπεσε από το μπαλκόνι Δελφοί: Τραγικός θάνατος για 63χρονο
ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσε από το μπαλκόνι Δελφοί: Τραγικός θάνατος για 63χρονο

Έπεσε από το μπαλκόνι Δελφοί: Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που διακόμισε τον 63χρονο άνδρα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 63χρονος σε ένα χωριό της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς του Δήμου Δελφών, ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Lamia Report, ο άνδρας μόλις είχε σηκωθεί από την καρέκλα της βεράντας του το πρωί της Δευτέρας 8 Ιουλίου και αισθάνθηκε ζαλάδα, με αποτέλεσμα να πέσει από μικρό ύψος στο έδαφος.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που διακόμισε τον 63χρονο άνδρα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τον Αστυνομικό Σταθμό Γραβιάς που έχει την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Παρόμοιο περιστατικό στον Πειραιά

Στα νερά του λιμανιού του Πειραιά έπεσε με το μηχανάκι ένας 49χρονος. Το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ενημερώθηκε ότι ένας άντρας μόλις είχε βγει από τη θάλασσα, όπου είχε πέσει, στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα (Πύλη Ε2). Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ομάδας «ΛΑΜΔΑ», όπου διαπίστωσαν ότι ο 49χρονος είχε νωρίτερα πέσει στη θάλασσα με το δίκυκλο του όχημα και είχε εξέλθει από αυτή με ιδίες δυνάμεις. Στη συνέχεια, ο 49χρονος άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή του Τζελέπη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις