Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική Γαλλίας: Μπορεί να μην παίζουμε με τον ίδιο τρόπο όπως στο παρελθόν, αναφέρει ο Ντεσάμπ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική Γαλλίας: Μπορεί να μην παίζουμε με τον ίδιο τρόπο όπως στο παρελθόν, αναφέρει ο Ντεσάμπ

Εθνική Γαλλία: Οι δηλώσεις του Ραμπιό και του προπονητή της Γαλλίας

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η Γαλλία αντιμετωπίζει την Ισπανία στην Allianz Arena με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Euro 2024 τη 14η Ιουλίου, μια αναμέτρηση που αναμένεται να έχει μπόλικο ενδιαφέρον.

Ο Αντριέν Ραμπιό στις δηλώσεις που παραχώρησε πριν από τον κρίσιμο αγώνα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Λαμίν Γιαμάλ, για τον οποίο μίλησε με πολύ καλά λόγια, ωστόσο δεν πρέπει να αισθανθεί άνετα.

“Είδαμε ότι είναι ένας παίκτης που ξέρει να διαχειρίζεται την πίεση πολύ καλά. Έχει πολλές δεξιότητες και είναι ικανός να παίζει σε κορυφαίο επίπεδο και με την ομάδα του αλλά και στα μεγάλα τουρνουά.

Ωστόσο είναι πάντα περίπλοκο να να διαχειρίζεσαι έναν ημιτελικό, αλλά θα είναι στο χέρι μας να του βάλουμε πίεση και να μην τον αφήσουμε να αισθανθεί άνετα και να του δείξουμε ότι για να παίξει σε τελικό Euro πρέπει να κάνει περισσότερα από όσα έκανε μέχρι τώρα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο μέσος της Γιουβέντους για τον Γιαμάλ.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Γαλλίας

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός υπεραμύνθηκε των επιλογών του και των εμφανίσεων της ομάδας του, απαντώντας σε αυστηρό τόνο στην ερώτηση για βαρετό ποδόσφαιρο: “Μπορεί να μην παίζουμε με τον ίδιο τρόπο όπως στο παρελθόν, αλλά έχουμε ακόμη την ικανότητα να πυροδοτούμε συναισθήματα και να κάνουμε πολλούς Γάλλους, άνδρες και γυναίκες χαρούμενους με τα αποτελέσματά μας, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Αν βαριέστε, δείτε άλλο παιχνίδι, δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε εμάς, είναι δικαίωμά σας”.

Υπενθυμίζεται, ότι η Γαλλία στο προηγούμενο μεγάλο τουρνουά, στο Μουντιάλ του Κατάρ, σημείωσε συνολικά 16 γκολ, με τον Εμπαπέ να βρίσκει δίχτυα οκτώ φορές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις