Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τζιοβάνι ποδοβόλεϊ Πειραιάς: Έκανε τα «μαγικά» του στην άμμο ο αθλητής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τζιοβάνι ποδοβόλεϊ Πειραιάς: Έκανε τα «μαγικά» του στην άμμο ο αθλητής

Τζιοβάνι ποδοβόλεϊ Πειραιάς: Piraeus Footvolley Stars 2024 - Οι λάτρεις του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά σημαντικούς αθλητές του αθλήματος

Στον αστερισμό του Footvolley και των κορυφαίων αθλητών των μεγάλων διοργανώσεων, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουλίου ο Πειραιάς στο πλαίσιο του «Piraeus Footvolley Stars 2024» μία πρωτοβουλία που έφερε την υπογραφή του Δήμου Πειραιά στην Πλατεία Κοραή. Οι λάτρεις του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά σημαντικούς αθλητές του αθλήματος, όπως τον Τζιοβάνι, τον Λουτσιάνο, τον Λεονάρντο, τον Γκονζάλβες Ουέλιγκτον, τον Ολυμπιονίκη του Τάε Κβο Ντο Μιχάλη Μουρούτσο, αλλά και τον τράπερ MC Daddy.

Ο σπουδαίος Ζιοβάνι δήλωσε: «Ο Πειραιάς ήταν το σπίτι μου για έξι περίπου χρόνια και νιώθω ξανά την αγάπη του κόσμου και χαίρομαι που συνάντησα πρόσωπα που γνωρίζω από το παρελθόν και έχω παίξει μαζί τους. Χαίρομαι για την βράβευσή μου από την Θύρα 7, είναι πολύ ευχάριστο για εμένα. Θέλω αν ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Γιάννη Μώραλη για τη δυνατότητα που μου έδωσε να είμαι στον Πειραιά, όπως και τον Μαρσέλο Ντα Κόστα για την πρόσκληση να έρθω στην Ελλάδα».

«Ο Πειραιάς ήταν το σπίτι μου για έξι περίπου χρόνια»

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, είπε για το event: «Μοναδικό θέαμα απολαύσαμε το Σάββατο και την Κυριακή στο Footvolley Stars στην πλατεία Κοραή, με σημαντικούς αθλητές, όπως ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και ο Ολυμπιονίκης του Ταε Κβο Ντο, Μιχάλης Μουρούτσος, να κάνουν τα «μαγικά» τους στην άμμο και να καταχειροκροτούνται από τους θεατές. Ξεχώρισε όπως ήταν φυσικό η παρουσία του Τζιοβάνι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις