Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευγενία Σαμαρά Κένυα: Οι εντυπωσιακοί κοιλιακοί της ηθοποιού
LIFESTYLE

Ευγενία Σαμαρά Κένυα: Οι εντυπωσιακοί κοιλιακοί της ηθοποιού

Ηλιοκαμένη στην Κένυα: Η Ευγενία Σαμαρά ποζάρει με κοιλιακούς «φέτες» και σέξι μπικίνι

Η Ευγενία Σαμαρά δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από παραλία της Κένυας και, εκτός από το μαγικό τοπίο, κανείς μπορεί να παρατηρήσει και τη στιλάτη επιλογή της ηθοποιού όσον αφορά το μπικίνι της.

Το τελευταίο διάστημα η Ευγενία Σαμαρά βρίσκεται στην Κένυα και το feed της στα social media έχει γεμίσει με φωτογραφίες και βίντεο από τα μοναδικά τοπία.

Η ηθοποιός ταξίδεψε με τους φίλους της, Νίκο Μουτσινά, Κωνσταντίνο Δέδε, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ζέτα Μακρυπούλια στην Κένυα, με την ίδια να δημοσιεύει εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο.

Τώρα, δημοσίευσε ακόμη μερικές φωτογραφίες της από το ταξίδι της στην Κένυα και αυτή τη φορά φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε με φόντο μια αμμουδερή παραλία και τα καταγάλανα νερά της.

Οι κοιλιακοί της για ακόμη μια φορά εντυπωσίασαν τους ακόλουθούς της στο Instagram, αφού φαίνεται πιο γυμνασμένη από ποτέ. Οι κοιλιακοί της είναι αψεγάδιαστοι και έχει ένα ιδιαίτερα γυμνασμένο σώμα, με το μυστικό της να κρύβεται στην ισορροπημένη διατροφή και την γυμναστική.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις