Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεωργιάδης: Η δήλωση Κασσελάκη ότι εγώ δεν πληρώνω τρολ του διαδικτύου, είναι ότι ο προηγούμενος πλήρωνε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Η δήλωση Κασσελάκη ότι εγώ δεν πληρώνω τρολ του διαδικτύου, είναι ότι ο προηγούμενος πλήρωνε

«Η δήλωση Κασσελάκη ήταν μια καρφάρα για τον Τσίπρα τόση. Μετά τα μαύρα λεφτά και οι μαύροι λογαριασμοί στο Χ που εγώ δεν έχω»

Τη χθεσινή δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για τα τρολ του διαδικτύου που υβρίζουν σχολίασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με τον οποίο «η νέα δήλωση κατά του Τσίπρα από τον Κασσελάκη ότι εγώ δεν πληρώνω τρολ του διαδικτύου για να βρίζουν, είναι ο προηγούμενος πλήρωνε. Όταν λέγαμε ότι τα μισά τρολ που γράφουν είναι μίσθαρνα όργανα ενός σκοτεινού συστήματος δεν μας πίστευε κανείς, να που τα λένε μόνοι τους». «Η δήλωση Κασσελάκη ήταν μια καρφάρα για τον Τσίπρα τόση. Μετά τα μαύρα λεφτά και οι μαύροι λογαριασμοί στο Χ που εγώ δεν έχω» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

Όπως τόνισε ο υπουργός Υγείας δεν γίνεται να διεξάγονται διαγωνισμοί για κρίσιμες ειδικότητες όσον αφορά τη λειτουργία νοσοκομείων όπως οι παθολόγοι, να κηρύσσονται άγονοι και στην ίδια περιοχή να υπάρχουν ιδιώτες γιατροί με τον κ. Γεωργιάδη να κάνει ονομαστική αναφορά σε περιοχές όπως η Κως, η Σπάρτη και η Ξάνθη. Εξέφρασε, παράλληλα, την εκτίμηση ότι «θα έχουμε σύντομα προσλήψεις νοσηλευτών μετά την πρωτοβουλία για αλλαγές στο ΑΣΕΠ». Σημείωσε, δε, ότι «έχουμε αντιμετωπίσει τις ελλείψεις στα φάρμακα με δύο τρόπους: με την ειδική πλατφόρμα όπου παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο οι παράλληλες εξαγωγές και με τις αυξήσεις τιμών στα φάρμακα χαμηλού κόστους για να μην αποσύρονται από την αγορά στην οποία πρώτος είχε αναφερθεί ο Ξανθός του ΣΥΡΙΖΑ και μετά ο Πλεύρης»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις