Φραντσέσκο Τότι Νάξος: Φιλοξενούμενος του Κώστα Μανωλά ο Ιταλός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φραντσέσκο Τότι Νάξος: Φιλοξενούμενος του Κώστα Μανωλά ο Ιταλός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Φραντσέσκο Τότι Νάξος: Το ζευγάρι διαμένει σε μια πολυτελή βίλα στο συγκρότημα καταλυμάτων του Κώστα Μανωλά

10.07.2024 | 14:46

Ο Φραντσέσκο Τότι επέλεξε τη Νάξο για τις διακοπές του στο κατάλυμα του Κώστα Μανωλά. Οι διακοπές ξεκίνησαν για τον Φραντσέσκο Τότι και την σύντροφό του Νοέμι Μπότσι, που επέλεξαν την Ελλάδα και την Νάξο για να γιορτάσουν το δεύτερο καλοκαίρι που βρίσκονται μαζί. Το ζευγάρι διαμένει στη βίλα καταλυμάτων του Κώστα Μανωλά, με τον Έλληνα αμυντικό να ανεβάζει μια φωτογραφία στο instagram με τον θρύλο της Ρόμα.

Άλλωστε μοιράζονται κοινές στιγμές στην ομάδα της Αιώνιας Πόλης. Ο θρύλος της Ρόμα υπήρξε συμπαίκτης με τον Έλληνα αμυντικό για δύο χρόνια στους «τζιαλορόσι», ενώ για πάντα στις μνήμες των φίλων της ιταλικής ομάδας θα μείνει ο Κώστας Μανωλάς με το γκολ που πέτυχε στον προημιτελικό του Champions League το 2018 κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

«Μεγάλη μου τιμή που έπαιξα μαζί σου»

Ο Κώστας Μανωλάς, παλιότερα, είχε ανεβάσει φωτογραφία στο Instagram με τον Τότι γράφοντας πως ήταν μεγάλη του τιμή να αγωνιστεί μαζί του. Ο Τότι κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της σεζόν του 2017 και όπως είναι λογικό, όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για εκείνον. Μεταξύ αυτών και ο Κώστας Μανωλάς! Ο Έλληνας αμυντικός, τα τελευταία χρόνια ήταν συμπαίκτης με τον θρύλο της Ρόμα και ανέβασε φωτογραφία μαζί του στο Instagram γράφοντας: «Μεγάλη μου τιμή που έπαιξα μαζί σου».

Exit mobile version