Ισπανία – Γαλλία Euro 2024: Τραυματισμένος από… υπεύθυνο ασφαλείας ο Μοράτα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – Γαλλία Euro 2024: Τραυματισμένος από… υπεύθυνο ασφαλείας ο Μοράτα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Γεωργούλια

Ισπανία - Γαλλία Euro 2024: Το ματς

10.07.2024 | 12:36

O steward έδειξε λίγο παραπάνω ζήλο από όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα να κάνει τάκλιν στον Αλβάρο Μοράτα. Μπορεί ο Αλβάρο Μοράτα να έβγαλε τα 76 λεπτά του ημιτελικού που αγωνίστηκε κόντρα στην Γαλλία, χωρίς κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά λίγο έλλειψε να το πάθει κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών της Ισπανίας. Χωρίς μάλιστα να έχει την ευθύνη αυτός… Την ώρα λοιπόν οι παίκτες του Λουίς Ντε Λα Φουέντε είχαν πάει μπροστά από το «πέταλο» που βρίσκονταν οι οπαδοί της ομάδας τους, στον αγωνιστικό χώρο μπήκε ένας τύπος για να βγάλει φωτογραφία με τους ποδοσφαιριστές.

Αμέσως οι υπεύθυνοι ασφαλείας έσπευσαν να τον περιορίσουν και να τον απομακρύνουν από εκεί, μόνο που ένας από αυτούς έδειξε περισσότερο ζήλο από ότι έπρεπε, με αποτέλεσμα να πέσει και ουσιαστικά να κάνει τάκλιν στον Αλβάρο Μοράτα που ήταν χαλαρός. Μάλιστα, ο Ισπανός επιθετικός έφυγε κουτσαίνοντας όπως μπορείτε να δείτε και στο video…

Το ματς

Παρούσα μετά από 12 χρόνια σε τελικό Euro θα είναι η Ισπανία. Η ομάδα του Ντε Λα Φουέντε νίκησε με ανατροπή τη Γαλλία, 2-1, στην «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Euro 2024 με πρωταγωνιστή τον 16χρονο Γιαμάλ. Έτσι, θα είναι παρούσα στο μεγάλο τελικό της Κυριακής (14/7) στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Η «Ρόχα» απέδειξε σε ένα ακόμη ματς ότι είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης και απόλυτα δικαιολογημένα θα βρεθεί για πέμπτη φορά στην Ιστορία της σε καταληκτικό αγώνα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με στόχο να κατακτήσει το 4ο τρόπαιο! Το τουρνουά ολοκληρώθηκε στην ημιτελική φάση για τους «τρικολόρ», που μπορεί να «σώθηκαν» στα πέναλτι με την Πορτογαλία, ωστόσο, δεν ξέφυγαν από τη μετριότητα και παρότι προηγήθηκαν μέσα σε ένα πεντάλεπτο βρέθηκαν με την «πλάτη στον τοίχο» χωρίς να καταφέρουν να αντιδράσουν!

 

Ετικέτες
Exit mobile version