Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξυλοδαρμός τουρίστριες Μάλια: Άγριος καυγάς μέσα στη μέση του δρόμου
ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός τουρίστριες Μάλια: Άγριος καυγάς μέσα στη μέση του δρόμου

Ξυλοδαρμός τουρίστριες Μάλια: Ο τσακωμός μεταξύ των δύο γυναικών είχε να κάνει με έναν άνδρα - Παρόμοιο περιστατικό στα Χανιά

Επεισόδιο με πρωταγωνίστριες δύο μεθυσμένες τουρίστριες, πιθανότατα Βρετανίδες, σημειώθηκε στα Μάλια της Κρήτης. Σύμφωνα με βίντεο που παρουσίασε το MEGA, οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια μέσα στη μέση του δρόμου, ανταλλάσσοντας μπουνιές, ενώ σε αρκετές στιγμές η μία τραβούσε τα μαλλιά της άλλης.

Πληροφορίες που έγιναν γνωστές μετά το περιστατικό αναφέρουν ότι ο άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ των δύο γυναικών είχε να κάνει με έναν άνδρα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η μία κοπέλα κατέληξε στον δρόμο γεμάτη αίματα, ενώ η άλλη έφυγε αμέσως από το σημείο. Άπαντες τις παρακολουθούσαν να ανταλλάσσουν χτυπήματα και δεν προσπάθησαν να τις χωρίσουν, με κάποιους να τραβάνε βίντεο με τον άγριο καυγά.

Παρόμοιο περιστατικό στην Κρήτη

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από περίπου στoν Πλατανιά Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 48χρονος Φινλανδός φέρεται να μαχαίρωσε δυο άνδρες, έναν Φινλανδό και έναν Σουηδό, μέσα στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Οι άνδρες βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ο δράστης προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Αστυνομία που συνέλαβε τον 48χρονο Σουηδό αλλά και δυο ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους δυο τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η ζωή των τραυματιών δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις