Αεροσυνοδός Ντουμπάι: Αίσιο τέλος για την 28χρονη που κινδύνευε με φυλάκιση

ΚΟΣΜΟΣ

Αεροσυνοδός Ντουμπάι: Αίσιο τέλος για την 28χρονη που κινδύνευε με φυλάκιση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Αεροσυνοδός Ντουμπάι: Η Τόρι Τάουι κατηγορήθηκε για απόπειρα αυτοκτονίας και κατάχρηση αλκοόλ, αφού ξύπνησε σε ένα αστυνομικό τμήμα μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον σύζυγό της

10.07.2024 | 20:55

Αίσιο τέλος έχει η περιπέτεια της Ιρλανδής αεροσυνοδού, η οποία κρατείτο στο Ντουμπάι καθώς κατηγορήθηκε ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Η Τόρι Τάουι κατηγορήθηκε για απόπειρα αυτοκτονίας και κατάχρηση αλκοόλ, αφού ξύπνησε σε ένα αστυνομικό τμήμα μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον σύζυγό της.

Ένας εκπρόσωπος της νομικής ομάδας Detained in Dubai ισχυρίστηκε ότι ο Νοτιοαφρικανός σύζυγος της Τόρι την καταδίωξε με ένα μαχαίρι και τη γρονθοκόπησε, πριν χτυπήσει το χέρι της στην πόρτα του μπάνιου προσπαθώντας να το σπάσει. Η αεροσυνοδός τέθηκε υπό κράτηση και κινδύνευε με φυλάκιση, ωστόσο, οι κατηγορίες εις βάρος της αποσύρθηκαν και μπορεί να αναχωρήσει από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός για την υπόθεση της αεροσυνοδού: Ήρθη η ταξιδιωτική απαγόρευση

«Μόλις ενημερώθηκα ότι η ταξιδιωτική απαγόρευση έχει αρθεί, ότι η πρεσβεία θα μεταφέρει την Τόρι στο αεροδρόμιο μόλις είναι έτοιμη να φύγει και ότι η πρεσβεία φυσικά θα συνεχίσει να παρακολουθεί την υπόθεση, η οποία εξακολουθεί να είναι ενεργή από τώρα», είπε o Ιρλανδός πρωθυπουργός, Σάιμον Χάρις, ευχαριστώντας την ιρλανδική πρεσβεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η μητέρα της Τόρι, Κάρολαιν, δήλωσε στη MailOnline: «Η υποστήριξη από την ιρλανδική κυβέρνηση και τον ιρλανδικό λαό ήταν απίστευτη και δεν το περιμέναμε καθόλου. Είναι μια μικρή χώρα και οι πολιτικοί είναι πραγματικοί άνθρωποι. Είμαστε και οι δύο εξαντλημένοι και θέλουμε απεγνωσμένα να γυρίσουμε σπίτι. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας υποστηρίζουν». Όπως είπε, η κόρη της πέρασε «τις χειρότερες στιγμές της ζωής της και πρέπει να έρθει στο σπίτι για να γίνει καλά».

Exit mobile version