Ειρήνη Στεριανού – Κάτια Ταραμπάνκο: «Δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί της»

LIFESTYLE

Ειρήνη Στεριανού – Κάτια Ταραμπάνκο: «Δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί της»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ειρήνη Στεριανού - Κάτια Ταραμπάνκο: «Μου αρέσει πάρα πολύ η υποκριτική, το κάνω τρία χρόνια σερί», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, το μοντέλο

10.07.2024 | 18:51

Η Ειρήνη Στεριανού μίλησε για την παρουσίαση του Προολυμπιακού Τουρνουά και την Κάτια Ταραμπάνκο. Το πρώην μοντέλο του GNTM έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Summer’s Cool». «Είχα την τιμή να παρουσιάσω το προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ, κέρδισε η Ελλάδα μας, πάμε Παρίσι… Όλοι δακρύσαμε εκείνη την ώρα από συγκίνηση, ήταν πάρα πολύ ωραία», είπε αρχικά η Ειρήνη Στεριανού.

Για την ενασχόλησή της με την υποκριτική, η Ειρήνη Στεριανού απάντησε: «Τώρα μου αρέσει πάρα πολύ η υποκριτική, το κάνω τρία χρόνια σερί. Δεν νομίζω να με αντέγραψε η Κάτια Ταραμπάνκο, πάμε και στην ίδια σχολή [σ.σ. υποκριτικής] τώρα. Δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί της, είναι πολύ καλή και η Κάτια». Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Στεριανού είχε συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο του, ενώ η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν νικήτρια στον δεύτερο κύκλο του διαγωνισμού.

Η Κάτια Ταραμπάνκο απολαμβάνει τις βουτιές της στη θάλασσα

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Το διάσημο μοντέλο δεν είχε καταφέρει μέχρι στιγμής, να απολαύσει καλοκαιρινές διακοπές, αφού ακόμα και τις φορές που επισκέφτηκε την παραλία, βρέθηκε εκεί για κάποια φωτογράφιση ή γύρισμα. Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όμως, η Κάτια Ταραμπάνκο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, φωτογραφίες από το πρώτο της -επίσημα- μπάνιο στη θάλασσα. Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε το μοντέλο, ποζάρει μπροστά στη θάλασσα, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Επίσημα, χωρίς να έχω κάποιο γύρισμα, φωτογράφιση κλπ, το πρώτο ήρεμο μπάνιο. Και του χρόνου».

Exit mobile version