Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 10/7: Προβλέψεις για την Τετάρτη
PLUS

Ζώδια σήμερα 10/7: Προβλέψεις για την Τετάρτη

Ζώδια σήμερα 10/7: Πώς θα είναι η μέρα σου;

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και ένα τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου φέρνουν μια πρακτικότητα στον κόσμο σου σήμερα. Μπορεί να νιώθεις καλά με το να εκτελείς τα καθήκοντα σου και καθώς το κάνεις, η ζωή φαίνεται πιο απλή και πρακτική. Μπορείς να επωφεληθείς από λίγη περισσότερη δομή, τάξη και αυτοπειθαρχία, ιδιαίτερα όσον αφορά τις σχέσεις και τα συναισθήματα σου. Το να κάνεις λίστες και σχέδια μπορεί να είναι ανακουφιστικό. Όταν ξέρεις τι να περιμένεις νιώθεις πιο χαλαρός και μπορείς να είσαι πιο παραγωγικός. Αν αυτό συνέβαινε κάθε μέρα πιθανό να βαριόσουν γρήγορα, αλλά αυτή τη στιγμή μάλλον σε κάνει να αισθάνεσαι αναζωογονητικά παρά βαρετά.

Ταύρος

Μπορεί να νιώθεις πιο δυνατός και ξεκάθαρος σε νοητικό επίπεδο. Οι διελεύσεις σήμερα χτίζουν την αυτοπεποίθηση σου και μπορείς να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Η ρεαλιστική σκέψη σε ωφελεί και νιώθεις ικανοποίηση. Ευτυχώς έχεις μια καλή αίσθηση των δυνατοτήτων και των προσδοκιών σου. Καθώς εξετάζεις τα όρια του χρόνου, ο προγραμματισμός και η λήψη αποφάσεων γίνονται πιο απλά. Η υποστήριξη φίλων ή οι πρακτικές ειδήσεις και συμβουλές μπορεί να είναι θετικά στο επίκεντρο. Η εξομάλυνση των διαφορών ή η ενίσχυση των σχέσεων μπορεί επίσης να είναι δυνατή.

Δίδυμοι

Οι σημερινές διελεύσεις τονώνουν την επιθυμία σου να βάλεις τα πράγματα σε τάξη και μπορείς να είσαι αρκετά παραγωγικός. Επωφελήσου από το να κάνεις βήματα ώστε να αισθάνεσαι λίγο πιο ασφαλής, με τον Ήλιο στον τομέα των οικονομικών σου σε αρμονία με τον Κρόνο στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη. Αυτή η διέλευση σε βοηθά και σε ενθαρρύνει να είσαι καλύτερα οργανωμένος ή προετοιμασμένος. Οι προσπάθειες για να εξασφαλίσεις μια θέση, να σταθεροποιήσεις την καριέρα σου ή να αποκτήσεις ένα σταθερό εισόδημα μπορεί να είναι στο προσκήνιο καθώς είναι μια εξαιρετική στιγμή για ανάπτυξη, εξέταση ή υπέρβαση σχεδίων.

Καρκίνος

Οι σημερινές διελεύσεις είναι σταθερές και ικανοποιητικές. Με τον Ήλιο στο ζώδιο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, η προθυμία σου να φροντίσεις τις λεπτομέρειες ή να τακτοποιήσεις ορισμένους τομείς της ζωής σου μπορεί να είναι ισχυρή και είναι εξαιρετικά παραγωγική. Είσαι σε καλή κατάσταση για σπουδές ή εργάζεσαι σε ένα μακροπρόθεσμο έργο και αποκτάς πρακτικές γνώσεις. Η αίσθηση ότι είσαι στην κορυφή των πραγμάτων ακόμη και με μικρούς τρόπους σε βοηθά στην ανάληψη ευθυνών και αυτό σου δίνει δύναμη.

Λέων

Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για να βρεις τα πατήματα σου. Αισθάνεσαι πιο προσγειωμένος καθώς δίνεις περισσότερη προσοχή σε κανόνες, δομές και στόχους. Με το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου είναι μια καλή στιγμή να εμπιστευτείς περισσότερο κάποιον και να πιστέψεις στις δικές σου δυνατότητες. Εξαιρετική ενέργεια είναι μαζί σου για να αναλάβεις ευθύνες και να απολαύσεις ένα αίσθημα βεβαιότητας ή σκοπιμότητας. Είναι καιρός να αποδεχτείς την πραγματικότητα και να νιώσεις πιο δυνατός μέσα από αυτήν!

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει τη μέρα στο ζώδιο σου, ενισχύοντας τα συναισθήματα σου. Ένας παραλληλισμός Ερμή – Άρη εξάπτει επίσης τον ενθουσιασμό σου. Ωστόσο με ένα τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου σήμερα είναι μια καλή στιγμή να φέρεις περισσότερη δομή στη ζωή σου, κυρίως μέσω της επικοινωνίας και των σχέσεων. Ίσως ανακαλύψεις καλές συμβουλές και πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν σε πρακτικά ζητήματα. Οι άνθρωποι στη ζωή σου ή ένας στόχος σχέσης σε ενθαρρύνουν να εστιάσεις σε αυτό που είναι πιο σημαντικό. Η ικανότητα να βασίζεσαι σε ένα φίλο ή σύντροφο είναι παρηγορητική ή η αίσθηση ότι εργάζεσαι για τους ίδιους στόχους με κάποιον ειδικό μπορεί να ενισχύσει διακριτικά ένα δεσμό.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο παρασκήνιο του ηλιακού σου χάρτη, με την τάση να θέλεις να υποχωρήσεις με κάποιο τρόπο για να επαναφέρεις την ενέργεια σου. Ο Ήλιος και ο Κρόνος εναρμονίζονται, καθιστώντας εύκολη την απλοποίηση και την συγκέντρωση. Είναι μια καλή στιγμή για να φέρεις περισσότερη δομή στη ζωή σου, κυρίως μέσω της δουλειάς και της καθημερινότητας. Το εύρος της προσοχής είναι μεγάλο και έχεις την ενέργεια να ολοκληρώσεις τα πράγματα που τροφοδοτούνται από ένα αίσθημα σκοπιμότητας και μια ξεκάθαρη αίσθηση των προτεραιοτήτων σου.

Σκορπιός

Η σημερινή αρμονία Ήλιου – Κρόνου σε βοηθά να απολαμβάνεις την αίσθηση ότι είσαι συγκεντρωμένος και προσγειωμένος. Μπορεί να αισθάνεσαι καλύτερα για μια σχέση ή κατάσταση, ίσως πιο σίγουρος ότι βαδίζεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Ή μπορεί να επωφεληθείς από μια σύνδεση με κάποιον πιο ώριμο και χρήσιμο. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να δώσεις βάση σε ένα χόμπι, δημιουργική ενασχόληση ή σπουδές. Το σύμπαν σου δείχνει ότι το να φέρεις λίγη τάξη στη ζωή σου είναι το πιο ωφέλιμο. Ο καθορισμών μέτριων στόχων φαίνεται πιο επιτυχημένος με αυτήν τη μετάβαση στο παιχνίδι.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των μακροπρόθεσμων στόχων και ευθυνών σου. Επίσης μια διέλευση Ήλιου – Κρόνου είναι εξαιρετική για να οργανώσεις και να φέρεις λίγη περισσότερη τάξη ή δομή στη ζωή σου με μικρούς αλλά σημαντικούς τρόπους. Αυτή η διαδικασία μπορεί να λειτουργήσει τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε πρακτικό ή σωματικό επίπεδο. Βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά και ρεαλιστικά, βοηθώντας στη λήψη αποφάσεων και ενισχύοντας την εμπιστοσύνη σου. Είναι καιρός να ενισχύσεις τομείς της ζωής σου που μπορεί να είναι λίγο πιο ευάλωτοι, ώστε να μπορούν να αντέξουν τις προκλήσεις αργότερα.

Αιγόκερως

Οι ενέργειες του σήμερα φέρνουν χρήσιμες πληροφορίες στο δρόμο σου. Πρακτικές ειδήσεις και συμβουλές μπορούν να φτάσουν σε σένα και να αισθάνεσαι πάνω από τα πράγματα. Τα πόδια σου είναι στο έδαφος και αυτό είναι ένα ενδυναμωτικό συναίσθημα! Η αποδοχή των περιορισμών σε απελευθερώνει από το άγχος της υπέρβασης και μειώνει την πίεση. Οι παραγωγικές συζητήσεις ή οι πρακτικές σκέψεις μπορούν να διαμορφωθούν έντονα. Επωφελείσαι από πρακτική άποψη τώρα και ως αποτέλεσμα τόσο τα έργα όσο και οι σχέσεις σου μπορεί τα βλέπεις πιο ξεκάθαρες.

Υδροχόος

Οι σημερινές διελεύσεις συμβάλλουν στην ενίσχυση της διαύγειας σου. Μπορεί να ενθουσιαστείς ξανά με τις συζητήσεις σήμερα, αλλά επωφελήσου επίσης από ένα τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου που φέρνει πρακτική και ευεργετική ενέργεια για να βάλεις τάξη στη ζωή σου. Επιδίωξε να αξιοποιήσεις τις ανταμοιβές αυτής της επιρροής, διοχετεύοντας την ενέργεια σου για να οργανώσεις κάτι στη ζωή σου που μπορεί να χρειάζεται λίγη τακτοποίηση. Οι δραστηριότητες ταξινόμησης αποδίδουν καλύτερα και γενικά ευνοούνται οι μέτριες οικονομικές και επιχειρηματικές κινήσεις.

Ιχθύες

Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου όχι μόνο σε βοηθά να αποδεχτείς τις ευθύνες σου, αλλά σου αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση ολοκλήρωσης. Απολαμβάνεις αυτό το συναίσθημα που έρχεται, καθώς εκπληρώνεις τις υποχρεώσεις σου ή επιλύεις χαοτικά προβλήματα. Μπορεί να φέρει αναζωογονητική διαύγεια στη ζωή σου μειώνοντας την πίεση παντού. Η επιπλέον προσπάθεια που καταβάλλεις σε μαθησιακές, δημιουργικές ή διανοητικές εργασίες μπορεί να φέρει ανταμοιβές. Η ικανότητα σου να συγκεντρώνεσαι σε μια δραστηριότητα ή ένα στόχο για μεγάλα χρονικά διαστήματα είναι μια δύναμη.

Πηγή: Tlife.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις