Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μασούρας ανανέωση Ολυμπιακός: Η δήλωση του διεθνή Έλληνα εξτρέμ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μασούρας ανανέωση Ολυμπιακός: Η δήλωση του διεθνή Έλληνα εξτρέμ

Μασούρας ανανέωση Ολυμπιακός: Συνολικά με τα «ερυθρόλευκα» έχει καταγράψει 56 γκόλ και 32 ασίστ σε 262 συμμετοχές από τον Ιανουάριο του 2019

Η πρώτη εκ των πολυπόθητων ανανεώσεων είναι γεγονός, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μασούρα. Έπειτα από μία εξαιρετική σεζόν, με 52 εμφανίσεις, 9 τέρματα και 7 ασίστ, ο Έλληνας εξτρέμ αποτελεί τον πρώτο από τους παίκτες του βασικού «κορμού» που «έκαιγαν» τις τελευταίες ημέρες τους Πειραιώτες και επέκτεινε τη συνεργασία του μαζί τους.

Συνολικά με τα «ερυθρόλευκα» έχει καταγράψει 56 γκόλ και 32 ασίστ σε 262 συμμετοχές, από τον Ιανουάριο του 2019, όταν και ήρθε στον Πειραιά από τον Πανιώνιο, έως και σήμερα. Τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός έδωσε πραγματική «μάχη» προκειμένου να κρατήσει στο Λιμάνι τον «Μασού», με ομάδες όπως η Μπόχουμ, αλλά και η Τράμπζονσπορ να παραμονεύουν στο «κατόπι» του. Ωστόσο, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ήθελε εξ αρχής μονάχα Θρύλο, και το απέδειξε και στην πορεία, οριστικοποιώντας την παραμονή του στον Πειραιά.

Η δήλωση του 30χρονου ποδοσφαιριστή

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να εκπροσωπώ αυτό το, τεράστιο σύλλογο, πλέον και κυπελλούχο Ευρώπης. Είναι ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού» είπε ο Γιώργος Μασούρας αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις