Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταδίωξη Κηφισός: Δύο συλλήψεις για κόντρες – Το βίντεο της αστυνομίας
ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη Κηφισός: Δύο συλλήψεις για κόντρες – Το βίντεο της αστυνομίας

Καταδίωξη Κηφισός: Οι οδηγοί όταν εντοπίστηκαν από σταθμό της Τροχαίας που έκανε περιπολία κλήθηκαν σε έλεγχο, ωστόσο εκείνοι δεν υπάκουσαν και ανέπτυξαν ταχύτητα

Σε δύο συλλήψεις οδηγών που συμμετείχαν σε άτυπους μεταξύ τους αγώνες επί της Λεωφόρου Κηφισού προχώρησαν οι Αρχές. Οι οδηγοί εντοπίστηκαν να κάνουν απότομους και επικίνδυνους ελιγμούς με ιλιγγιώδη ταχύτητα, θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους οδηγούς του δικτύου. Οι οδηγοί όταν εντοπίστηκαν από σταθμό της Τροχαίας που έκανε περιπολία κλήθηκαν σε έλεγχο, ωστόσο εκείνοι δεν υπάκουσαν και ανέπτυξαν ταχύτητα με σκοπό να διαφύγουν.

Αμέσως οι αστυνομικοί της Τροχαίας ξεκίνησαν να καταδιώκουν τους δυο οδηγούς ακολουθώντας τους από ικανή απόσταση ασφαλείας έως ότου τους ακινητοποίησαν. Οι συγκεκριμένες συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο ελέγχων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου για την ασφαλή κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Αττικής.

Παρόμοιο περιστατικό και στην Καλαμάτα

Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη δυο 16χρονων Ρομά, έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (8/7) στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ Μεσσηνίας. Οι δυο ανήλικοι δεν σταμάτησαν σε σήμα για έλεγχο από αστυνομικούς και αντ’ αυτού ανέπτυξαν ταχύτητα σε κεντρικούς δρόμους, με επικίνδυνους ελιγμούς. Ακολούθησε καταδίωξη, του κλεμμένου όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια οχήματος, το οποίο εντοπίστηκε στο Αριοχώρι, καθώς είχε εκτραπεί της πορείας τους, χωρίς ωστόσο να έχουν τραυματιστεί οι δυο 16χρονοι, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε αποδείχθηκε ότι οι δυο ανήλικοι Ρομά είχαν προχωρήσει σε σωρεία κλοπών και απόπειρας κλοπών στην Καλαμάτα από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την υποδιεύθυνση ασφάλειας της Καλαμάτας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις