Λέσβος φωτιά από τροχαίο: Φωτογραφία από το αυτοκίνητο του 82χρονου οδηγού

ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος φωτιά από τροχαίο: Φωτογραφία από το αυτοκίνητο του 82χρονου οδηγού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Λέσβος φωτιά από τροχαίο: Ο 82χρονος οδηγός ήταν συνταξιούχος, μόνιμος κάτοικος Αθηνών και ζούσε προσωρινά στο Πολίχνιτο

11.07.2024 | 18:52

Σε δέντρο προσέκρουσε το αυτοκίνητο που ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες και να βρει τραγικό τέλος ο 82χρονος οδηγός που βρέθηκε νωρίτερα  απανθρακωμένος. Η σορός του εντοπίστηκε στην περιοχή του Πολιχνίτου Λέσβου στη θέση Τραπεριά, όπου ξέσπασε η πυρκαγιά μετά το τροχαίο. Ο 82χρονος οδηγός ήταν συνταξιούχος, μόνιμος κάτοικος Αθηνών και ζούσε προσωρινά στο Πολίχνιτο. Το πρωί είχε μεταβεί για αγροτικές εργασίες σε κτήμα του στην περιοχή και στην επιστροφή του συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.

Το γεγονός επιβεβαιώθηκε νωρίτερα και από την Πυροσβεστική. Ειδικότερα, οι πυροσβέστες εντόπισαν σε αγροτικό αυτοκίνητο απανθρακωμένη σορό που αρχικά δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Στη Λέσβο, στο μεταξύ, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση με τα επίγεια μέσα να είναι επτά, δύο ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη, και τις επίγειες δυνάμεις να απαρτίζονται από 22 πυροσβέστες και επτά οχήματα.

Καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά σε Κορινθία και Ηλεία

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/7) σε δασική έκταση στην Στιμάγκα Κορινθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν απειλείται ο οικισμός μέχρι στιγμής. Παράλληλα, οι δυνάμεις της Πυροβεστικής ενισχύθηκαν και πλέον έχουν σπεύσει 140 πυροσβέστες με 45 οχήματα και 6 πεζοπόρα τμήματα. Από αέρος επιχειρούν συνολικά 11 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα συντονιστικό. Συνδράμουν επίσης μηχανήματα έργου και υδροφόρες από δήμο και την Περιφέρεια.

Φωτιά μαίνεται και στην περιοχή Θίνες στο Βαρθολομιό Ηλείας. Επί τόπου επιχειρούν επίγειες δυνάμεις από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Αμαλιάδας και Λεχαινών. Συγκεκριμένα, συνολικά επιχειρούν 38 πυροσβέστες, με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, και 14 οχήματα. Από αέρος συνδράμουν τρία ελικόπτερα.

Ετικέτες
Exit mobile version