Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύγκριση τιμών Ελλάδα – Τουρκία: Το βίντεο Τουρκάλας ηθοποιού που πήγε στη Σάμο
ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκριση τιμών Ελλάδα – Τουρκία: Το βίντεο Τουρκάλας ηθοποιού που πήγε στη Σάμο

Η ηθοποιός Μπεγκιούμ Ονέρ πήγε πρόσφατα στην Αλικαρνασσό και στη συνέχεια στην Ελλάδα για διακοπές και αγανάκτησε με τις τιμές στην Τουρκία

Γνωστοί και άγνωστοι, διάσημοι και άσημοι, επώνυμοι και μη, οι Τούρκοι πολίτες έχουν βάλει για τα καλά την Ελλάδα στον χάρτη των προορισμών τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μεγάλο ρόλο στην προτίμηση των Τούρκων τουριστών παίζει το γεγονός της εξαιρετικής ακρίβειας, λόγω του αβάσταχτου πληθωρισμού (οι επίσημες αρχές τον ανακοίνωσαν λίγο πάνω από 70%, αλλά ανεξάρτητοι οικονομολόγοι, οι οποίοι μετρούν και όσες κατηγορίες προϊόντων αφήνει έξω από τις μετρήσεις της η επίσημη στατιστική αρχή της χώρας TÜİK, τον μετρούν στο 113,08%), αλλά και το γεγονός ότι οι παραλίες της Ελλάδας είναι μοναδικής ομορφιάς, το φαγητό είναι ποιοτικό και συνάμα όχι ακριβό όταν συγκρίνεται με αυτό που προσφέρεται σε τουριστικά μέρη. Απόδειξη επ’ αυτού μπορεί να βρεθεί σε οποιονδήποτε τουρίστα κληθεί να σχολιάσει το πώς πέρασε τις διακοπές του στη χώρα μας, αλλά το να ακούγεται από μία ηθοποιό της Τουρκίας φέρει ένα διαφορετικό βάρος στο κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει τις επιλογές των απλών τουριστών στο μέλλον.

Τουρκάλα ηθοποιός πήγε στη Σάμο και συγκρίνει τις τιμές με την Τουρκία

Η ηθοποιός Μπεγκιούμ Ονέρ πήγε πρόσφατα στην Αλικαρνασσό και στη συνέχεια στην Ελλάδα για διακοπές. Η ηθοποιός επαναστάτησε ενάντια στις ακριβές τιμές στην Αλικαρνασσό και σε δήλωσή της είπε: «Αν φας γαρίδες, καλαμάρια ή χταπόδι για δύο άτομα, θα πληρώσεις 5.000 TL στην Τουρκία. Στη Σάμο τα ίδια κοστίζουν 1.500, ίσως και 1.000 λίρες. Εκεί είναι μια σοβαρή διαφορά τιμής». Δηλώνοντας ότι οι παραλίες είναι δωρεάν στην Ελλάδα, ο ηθοποιός είπε: «Δεν πληρώνεις στην είσοδο. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν πληρώνεις για ξαπλώστρες. Στη χώρα μας, πρέπει να πληρώσεις για ξαπλώστρες, όπου κι αν πας αυτά είναι πραγματικά λυπηρά γιατί όλοι χρειάζονται διακοπές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις