Καβγάς σε πτήση με αεροσυνοδό: Η στιγμή που γυναίκα επιβάτης δαγκώνει και ουρλιάζει

ΚΟΣΜΟΣ

Καβγάς σε πτήση με αεροσυνοδό: Η στιγμή που γυναίκα επιβάτης δαγκώνει και ουρλιάζει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Καβγάς σε πτήση με αεροσυνοδό: Σύμφωνα με την Daily Mail το επεισόδιο σε πτήση της United Airlines προκλήθηκε επειδή δεν επετράπη στη γυναίκα να πάει στην τουαλέτα

11.07.2024 | 14:06

Σε έξαλλη κατάσταση βρέθηκε γυναίκα επιβάτης πτήσης της United Airlines από το Μαϊάμι στο Νιούαρκ, η οποία έφτασε στο σημείο να δαγκώσει αεροσυνοδό και να του κόψει κομμάτι από τη στολή του. Σε βίντεο που κατέγραψαν άλλοι επιβάτες της πτήσης 762 την Τρίτη (9/7), η γυναίκα ακούγεται να φωνάζει «σταματείστε να με ακουμπάτε, αφήστε με, είμαι μια γαμ…ενη γυναίκα, προσπαθείτε να με σκοτώσετε;».

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο καβγάς προκλήθηκε, επειδή δεν επετράπη στη γυναίκα να πάει στην τουαλέτα. Συνολικά χρειάστηκαν τρεις αεροσυνοδοί για να καταφέρουν να την ακινητοποιήσουν. Στη συνέχεια την «εγκλώβισαν» ανάμεσα στους πιο μεγαλόσωμους της πτήσης, μέχρι το αεροπλάνο να προσγειωθεί στο Ορλάντο.

«Συνέχισε να δαγκώνει, να φτύνει και να κλωτσάει»

«Όταν προσπάθησαν να της περάσουν πλαστικές χειροπέδες εκείνη συνέχισε να δαγκώνει, να φτύνει και να κλωτσάει και γι’ αυτό χρειάστηκε να επέμβουν και άλλοι επιβάτες» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου. Μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στο Ορλάντο, η γυναίκα, η οποία προκάλεσε ταλαιπωρία 3,5 ωρών στους υπόλοιπους επιβάτες λόγω της αλλαγής προορισμού, παραδόθηκε σε αστυνομικούς που τη μετέφεραν σε νοσοκομείο για ψυχιατρική αξιολόγηση.

Exit mobile version