Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πέθανε ο πρωταγωνιστής της σειράς Alf: Τραγικός θάνατος για τον ηθοποιό
ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο πρωταγωνιστής της σειράς Alf: Τραγικός θάνατος για τον ηθοποιό

Πέθανε ο πρωταγωνιστής της σειράς Alf: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του μαζί με τον σκύλο του

Πέθανε από θερμοπληξία σε ηλικία 46 ετών ο ηθοποιός Μπέντζι Γκρέγκορι, γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην επιτυχημένη κωμική σειρά ALF, της δεκαετίας του 1980. Την ανακοίνωση του θανάτου του έκανε η αδελφή του, Rebecca Pfaffinger, μέσω ανάρτησής της, στην οποία ανέφερε ότι ο Benji Gregory εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του μαζί με τον σκύλο βοηθό του τον περασμένο μήνα. Μιλώντας στο TMZ είπε ότι είχε αποκοιμηθεί μέσα στο αυτοκίνητό του σε πάρκινγκ στην Αριζόνα και πέθανε από θερμοπληξία. Νεκρός βρέθηκε επίσης και ο σκύλος του, ο Χαν.

«Με βαριά καρδιά, η οικογένειά μου υπέστη μια απροσδόκητη απώλεια πολύ νωρίς», έγραψε στο Facebook η αδελφή του. «Ο Μπεν ήταν υπέροχος γιος, αδερφός και θείος. Ήταν διασκεδαστικό να είμαστε μαζί του, μας έκανε να γελάμε πολύ συχνά. Ο αδερφός μου ο Μπεν βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, μαζί με τον αγαπημένο του υπηρετικό σκύλο Χανς, πέθανε στις 13 Ιουνίου. Βρέθηκε στο αυτοκίνητό του και δεν βγήκε ποτέ. Αποκοιμήθηκε και πέθανε από θερμοπληξία».

Ο ηθοποιός του ALF έπασχε από διπολική διαταραχή

Σύμφωνα με την αδελφή του, ο ηθοποιός έπασχε από κατάθλιψη, διπολική διαταραχή και είχε μια διαταραχή ύπνου που συχνά τον κρατούσε ξύπνιο για μέρες. Ο Γκρέγκορι εμφανίστηκε και στους 4 κύκλους του ALF, όπου είδε έναν γούνινο εξωγήινο να συντρίβει το διαστημόπλοιό του στο γκαράζ της οικογένειας Τάνερ, η οποία αποφάσισε ότι μπορούσε να μείνει μαζί τους. Ο Γκρέγκορι έπαιξε τον χαρακτήρα του Μπράιαν, του γιου της οικογένειας Τάνερ, για περισσότερα από 100 επεισόδια στην αγαπημένη αμερικανική σειρά. Συμμετείχε επίσης σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των «The A-Team» και «TJ Hooker».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις