Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βρετανία δολοφονία με βαλλίστρα: Καταδικασμένος για ανθρωποκτονία και ο αδερφός του φερόμενου δράστη
ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία δολοφονία με βαλλίστρα: Καταδικασμένος για ανθρωποκτονία και ο αδερφός του φερόμενου δράστη

Βρετανία δολοφονία με βαλλίστρα: Όσα ανέφεραν οι γείτονες των θυμάτων

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον φερόμενο ως δράστη της τριπλής δολοφονίας στη Μεγάλη Βρετανία, Κάιλ Κλίφορντ την ώρα που οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες στο σπίτι του. Ο μεγαλύτερος αδελφός του, Μπράντλει, εκτίει ποινή φυλάκισης 23 ετών για φόνο, αφού παρέσυρε και σκότωσε έναν οδηγό μοτοποδηλάτου που πέταξε ένα μπουκάλι στο Ford Mustang του. Στο μεταξύ η αστυνομία διεξάγει περαιτέρω έρευνες σε ένα σπίτι στο Ένφιλντ, ενώ ο ύποπτος για τη δολοφονία με τόξο παραμένει στο νοσοκομείο. Μέλη του αστυνομικού προσωπικού εθεάθησαν να φορούν γάντια και μάσκες προσώπου έξω από το ακίνητο. Ο Κλίφορντ ήταν στο επίκεντρο ανθρωποκυνηγητού μετά την τριπλή δολοφονία με θύματα τη σύζυγό και τις δύο κόρες του παρουσιαστή του BBC, Τζον Χαντ. Βρέθηκε τραυματισμένος σε νεκροταφείο στο Ένφιλντ, στο βόρειο Λονδίνο, αργότερα την Τετάρτη (10/7) και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Royal London για περίθαλψη. Η αστυνομία δεν ανέφερε πώς προκλήθηκαν οι τραυματισμοί, αλλά τόνισε ότι δεν είχε πυροβολήσει. Οι αστυνομικοί αποκάλυψαν ότι δεν έχει ακόμη συλληφθεί.

Ο Κλίφορντ υπηρέτησε για λίγο στον βρετανικό στρατό και ήταν μέλος των Δρογόνων της βασίλισσας πριν από την απόφασή του να παραιτηθεί. Ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες σε σχέση με τη Λουίζ Χαντ, με την αστυνομία να έχει επιβεβαιώσει ότι γνώριζε τα θύματα. Οι γείτονες και οι φίλοι της Κάρολ, της Χάνα και της Λουίζ Χαντ τις χαρακτήρισαν «όμορφες ψυχές» και «την πιο αξιαγάπητη και ευγενική οικογένεια». Ένας φίλος της Λουίζ, ο οποίος τη γνώριζε από τα σχολικά τους χρόνια, δήλωσε ότι ήταν «πάντα θετικός άνθρωπος» και ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί «τίποτα κακό να πει γι’ αυτήν». Σε συνέντευξή του στο BBC News, είπε: «Ήξερα τη Louise από τα σχολικά χρόνια και ήταν πολύ γλυκιά, πολύ ευγενική, πάντα θετικό άτομο. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα κακό να πω γι’ αυτήν – ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος σε όλους τους τομείς, ένας εξαιρετικά σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις