Γκλέτσος για “ψάρι”: Πατρική και ιερή η δήλωσή μου

LIFESTYLE

Γκλέτσος για “ψάρι”: Πατρική και ιερή η δήλωσή μου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μίλησε και για τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ για τον Κασσελάκη είπε ότι παρουσιάστηκε αριστερός και τελικά έγινε δεξιός

11.07.2024 | 06:22

Για την περιβόητη δήλωσή του «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές», τον ΣΥΡΙΖΑ και τα λάθη που έκανε, αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε το βράδυ της Τρίτης ο Απόστολος Γκλέτσος. Ξεκινώντας από τη δήλωσή του για το «ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές» είπε στο Action 24 ότι «με ρώταγαν τότε και έλεγα ότι αυτή ήταν πατρική και ιερή δήλωση». «Κάποιοι δημοσιογράφοι έλεγαν ότι εγώ είχα κάποια ανάγκη να το πω αυτό. Δεν με ρώτησε κανείς, μόνος μου το είπα, δεν το είχα ανάγκη, το έκανα για αυτά τα παιδιά» συμπλήρωσε. Σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν έχει προχωρήσει η επαρχία στο θέμα αυτό καθόλου και είναι περίεργο, δεν μπορούν να καταλάβουν, δεν ξέρω γιατί, τι δεν μπορούν να καταλάβουν, να μέμφεσαι τον άλλο επειδή είναι μελαχρινός».

Όπως συμπλήρωσε «εγώ αυτά δεν τα διάβασα, τα άκουσα από τον πατέρα μου και τη μάνα μου, το να κοροϊδεύεις κάποιον που του αρέσουν οι άνδρες είναι σαν να κοροϊδεύεις κάποιον επειδή γεννήθηκε μελαχρινός, θα ήμουν 3-4-5 ετών όταν το άκουσα».

ΣΥΡΙΖΑ

Όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε «το ότι ήμουν κάποτε στο κόμμα δεν σημαίνει ότι του δίνω λευκή επιταγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάποια πράγματα και τομές στην κοινωνική πολιτική. Ποιος του είπε είπε του ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει τόσα λεφτά για να τα βρει η επόμενη κυβέρνηση και να συγκεντρώσει 41%; Ήταν τεράστια τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ με συγκλονιστικότερο το θα σκίσω τα μνημόνια και τελικά να φέρνει ένα τέτοιο». Για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε πως «άλλα είπε και αυτός και στη μέση του καιρού τα άλλαξε άρδην. Μας παρουσιάστηκε αριστερό παιδί και τελικά έγινε δεξιό παιδί με τον λόγο του στον ΣΕΒ και άλλα». «Θα κάνουμε την ανάγκη φιλοτιμία, θα πάμε στα όργανα του κόμματος και αν χρειαστεί και στη βάση και εκεί θα λύσουμε τις διαφορές μας. Πιστεύω ότι κάτι καινούργιο θα ανατείλει».

Εκκλησία

Ο Απόστολος Γκλέτσος ρωτήθηκε και για την Εκκλησία και τους ιερωμένους. Αφού πρώτα είπε ότι είναι πιστός «με την έννοια του καλού, του δίκαιου, όχι με την έννοια που δίνει η εκκλησία των παπάδων», στη συνέχεια είπε ότι «οι παπάδες είναι ένα πολύ καλό, ένα επικερδέστατο επάγγελμα. Υπάρχουν άγιοι άνθρωποι στο Άγιο Όρος, υπάρχουν και τεράστια λαμόγια. Πρέπει να υπάρχει η Εκκλησία, γιατί είναι ένας καλός μπούσουλας». Εξομολογήθηκε, δε, ότι «μου πρότειναν να πάω στην Ευρωβουλή και είπα όχι γιατί δεν μιλάω καλά αγγλικά, τι να πάω να κάνω;»

«Τι να πάω να κάνω, να μου μιλάνε και εγώ να λέω «γιες, αρ γιου σουρ;», δεν γίνεται έτσι, αν δεν πάει κορδέλα η γλώσσα το λόμπινγκ δεν γίνεται γιατί όλα διαμορφώνονται εκεί. Αν μίλαγα φαρσί, θα πήγαινα» συμπλήρωσε. Όπως είπε, δε, «έβαλαν την ξαδέρφη μου που είναι ΩΡΛ με μητρική γλώσσα τα αγγλικά, δεν την επέλεξαν, ενώ ήταν υποψήφια, κακό του κεφαλιού τους. Φταίνε τα κόμματα γιατί βοηθούν συγκεκριμένους ανθρώπους και αυτό είναι λάθος, γιατί δεν γίνεται η δουλειά έτσι. Είμαι υπέρ της λίστας για την ευρωβουλή, να πάνε άνθρωποι που μπορούν να κάνουν τη δουλειά».

 

Exit mobile version