Κοψιάλης – Φειδίας γόπα: Έξαλλη η Μαριάντα Πιερίδη

LIFESTYLE

Κοψιάλης – Φειδίας γόπα: Έξαλλη η Μαριάντα Πιερίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μαριάντα Πιερίδη κατά Κοψιάλη και Φειδία: Αν ήμουν μάνα του παιδιού θα τους είχα αλλάξει τα φώτα στις μηνύσεις

11.07.2024 | 21:33

Στο βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη με τον Φειδία Παναγιώτου αναφέρθηκε η Μαριάντα Πιερίδη από τον «αέρα» της εκπομπής της. Πρόκειται για το βίντεο με τους Κοψιάλη και Φειδία να προσφέρουν χρήματα σε νέους που δέχονταν να φέρουν σε πέρας εξευτελιστικές «δοκιμασίες».

Φειδίας – Κοψιάλης: Μετά την κατακραυγή, αφαίρεσαν τα πλάνα με τα ντροπιαστικά challenge
8.000 και 30.000 και 5.000 και 4.000 και 10.000: Ο Φειδίας Παναγιώτου δείχνει πόσα βγάζει τον μήνα ως ευρωβουλευτής

Μεταξύ άλλων, οι δύο YouTubers παρότρυναν νεαρούς που συνάντησαν στο Σύνταγμα να μασήσουν γόπες τσιγάρων, να βουτήξουν ημίγυμνοι στο σιντριβάνι, και να φιλήσουν άγνωστους περαστικούς. Το εν λόγω βίντεο προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων, με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη να αφαιρεί το επίμαχο απόσπασμα μετά την κατακραυγή, και τον Φειδία Παναγιώτου να επιχειρεί να δικαιολογήσει τον εαυτό του, λέγοντας ότι «είμαι 24 ετών και κάνω λάθη».

Μαριάντα Πιερίδη: Κατακεραυνώνει Αλέξανδρο Κοψιάλη και Φειδία Παναγιώτου

Η Μαριάντα Πιερίδη αναφέρθηκε στο βίντεο από τον «αέρα» της εκπομπής «Summer’s Cool», κατακεραυνώνοντας Αλέξανδρο Κοψιάλη και Φειδία Παναγιώτου. «Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έχει και άλλα παρατράγουδα πίσω του, δεν ήταν το πρώτο», ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη. «Πρόκειται για ανήλικο παιδί, το παιδί που μάσησε τη γόπα. Εγώ αν ήμουν μάνα αυτού του παιδιού θα του είχα αλλάξει τα φώτα στις μηνύσεις. Θα την πλήρωνε ο συγκεκριμένος και η οικογένειά του», συνέχισε η ίδια, μιλώντας για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. «Αυτό με τα challenges δεν έχει να κάνει με το εάν είσαι ευρωβουλευτής ή ο οποιοσδήποτε. Επίσης, το ότι βγήκε και είπε στην εκπομπή ότι είναι μικρός. Και αυτό λάθος ήταν», πρόσθεσε αναφερόμενη στον Φειδία Παναγιώτου.

 

Exit mobile version