Ζοζεφίν Instagram: Η νέα «καυτή» ανάρτηση της τραγουδίστριας στην παραλία

LIFESTYLE

Ζοζεφίν Instagram: Η νέα «καυτή» ανάρτηση της τραγουδίστριας στην παραλία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Ζοζεφίν Instagram: Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια καλοκαιρινή φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους

11.07.2024 | 18:20

Η Ζόζεφιν απολαμβάνει τα καλοκαιρινά μπάνια, όπως φαίνεται από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram. Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε αυτήν εμφανίζεται στην παραλία και φοράει ένα φωσφοριζέ, πράσινο μπικίνι και μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ ξαπλώνει στην άμμο κάνοντας ηλιοθεραπεία. «Το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι αλλιώς», έγραψε στην ανάρτηση.

Η πρόσφατη συνέντευξη της τραγουδίστριας

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Zόζεφιν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο διαζύγιο των γονιών της και πώς το διαχειρίστηκε. Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και αρχικά, ανέφερε: «Ήμουν 7 ετών. Κανένα παιδί δεν αισθάνεται ωραία, όταν χωρίζουν οι γονείς του. Θυμάμαι όμως, ότι καταλάβαινα πως αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν ήθελαν να είναι μαζί». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εμένα πιο πολύ μου έλειπε να περνάω κοινό χρόνο και με τους δύο, γιατί ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί. Οι γονείς μου παντρεύτηκαν πολύ νέοι, στα 18 τους. Όταν χώρισαν, ο μπαμπάς μου ήταν 25 ετών, αλλά τον έβλεπα συνέχεια».

Για τα ετεροθαλή αδέρφια της, η Ζόζεφιν δήλωσε: «Ο μπαμπάς μου ξαναπαντρεύτηκε δύο χρόνια, αφότου χώρισαν με τη μητέρα μου και απέκτησε την Ειρήνη, η οποία είναι 25 ετών. Ο αδερφός μου, ο Ερρίκος που είναι 15 χρονών, είναι από τον δεύτερο γάμο της μαμάς μου. Είμαστε πολύ αγαπημένοι οι τρεις μας». Συμπλήρωσε ότι: «Μου αρέσει να βρισκόμαστε όλοι μαζί, να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια. Όποτε μπορώ, επιδιώκω να βλεπόμαστε με τα αδέρφια μου και πάντα ακούω τη γνώμη τους».

Σχετικά με τη σχέση της με τον Νίνο

H τραγουδίστρια, επίσης, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τις ευκαιρίες που δίνει όταν είναι ερωτευμένη, αλλά και τον Νίνο. Δήλωσε πως όταν είναι ερωτευμένη, δίνει δεύτερη ευκαιρία, αν ο άλλος κάνει λάθος. Μίλησε για το θέμα της «συγχώρεσης» μέσα σε μια σχέση. «Πάντα συγχωρώ. Αν αναγνωρίζεις το λάθος που έχεις κάνει, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να ζητάς συγγνώμη, να το συζητάς με τον άλλο και να τα ξαναβρίσκεις μαζί του», εξήγησε.

Πρόσθεσε ότι: «Θεωρώ ότι με τη συζήτηση λύνονται τα πάντα. Έτσι έχω μάθει». Τέλος, αποκάλυψε τρία χαρακτηριστικά που έχει ο σύντροφός της, Νίνο και την έχουν κερδίσει. «Σίγουρα η καλλιτεχνική του ματιά, ο τρόπος που σκέφτεται και η ειλικρίνειά του», είπε κλείνοντας.

Ετικέτες
Exit mobile version