Ζώδια σήμερα 11/7: Προβλέψεις για την Πέμπτη

PLUS

Ζώδια σήμερα 11/7: Προβλέψεις για την Πέμπτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζώδια σήμερα 11/7: Πώς θα είναι η μέρα σου;

11.07.2024 | 10:08

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Αφροδίτη κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου σήμερα, καθώς ξεκινά τη διέλευση της στον τομέα της διασκέδασης και της δημιουργικότητας σου. Ωστόσο λίγο πριν το κάνει αυτό σχηματίζει ένα μαγικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας υπέροχη ενέργεια για θέματα οικογένειας, σπιτιού, πνευματικής και ψυχικής υγείας, σχέσεων και χρημάτων. Είναι μια καλή στιγμή για να περάσεις χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς, ειδικά εάν θέλεις να ξεπεράσεις τους προβληματικούς τομείς στις σχέσεις σου. Είναι θεραπευτικό για την ψυχή σου να προχωράς, να συγχωρείς και να αφήνεσαι σε ότι σου επιφυλάσσει το μέλλον.

Ταύρος

Η Αφροδίτη μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου σήμερα, αλλά λίγο πριν το κάνει, εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα στον τομέα της επικοινωνίας σου. Η Αφροδίτη, ο πλανητικός σου κυβερνήτης και οι αρμονικές όψεις της, σε ενισχύουν πιο πολύ από τους περισσότερους. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να μάθεις περισσότερα για τους ανθρώπους γύρω σου, να διαπραγματευτείς και να εκφραστείς με ιδιαίτερους τρόπους. Αυτή η διέλευση ενισχύει τη μη λεκτική επικοινωνία. Ίσως νιώσεις ότι σε εκτιμούν και αυτό σε παρακινεί, ανεβάζοντας τη διάθεση σου.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα και θα τονώσει την ψυχολογία και τις συνδέσεις σου τις επόμενες εβδομάδες. Αλλά λίγο πριν σχηματίζει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον τομέα των οικονομικών σου, ενισχύοντας τα χρήματα και τα επαγγελματικά θέματα. Συνδέεσαι εύκολα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, ακόμα και με αυτές που δεν έχει καθορίσει ακόμα. Η αισθητική σου ανθίζει πλήρως. Είναι η τέλεια στιγμή για να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθηση και τη φαντασία σου στις οικονομικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη αποχωρεί από το ζώδιο σου σήμερα, αλλά πριν περάσει στο Λέοντα σχηματίζει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ποσειδώνας συνδέονται στην τελευταία μοίρα των ζωδίων και η τάση για σοφία και στοχασμό είναι ισχυρή. Σίγουρα αυτή η διέλευση ενισχύει τη γοητεία σου. Είσαι ιδιαίτερα ελκυστικός και συμπαθής, αφού τα εκλεπτυσμένα και γοητευτικά χαρακτηριστικά σου είναι πιο εμφανή στους γύρω σου. Μπορεί να νιώσεις ότι τώρα σε εκτιμούν περισσότερο.

Λέων

Η Αφροδίτη μετακομίζει στο ζώδιο σου σήμερα και αυτό σηματοδοτεί κάτι συναρπαστικό. Τις επόμενες εβδομάδες είσαι πιο ξεκάθαρος ως προς τα συναισθήματα σου και οι γύρω σου απολαμβάνουν την παρέα σου. Αλλά πριν η Αφροδίτη εισέλθει στο ζώδιο σου, σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σήμερα, και σου δημιουργεί την τάση να συμβιβαστείς με κάτι από το παρελθόν, πιθανόν που σχετίζεται με μια σχέση σου. Μπορεί να είναι μια ισχυρή στιγμή για να γιατρέψεις τις πληγές σου και να προχωρήσεις! Μπορεί να αποκτήσεις νέα οπτική ή κατανόηση και να δεις τα πράγματα με πιο συμπαθητικό τρόπο από ότι συνήθως.

Παρθένος

Οι σημερινές διελεύσεις σου θυμίζουν την ομορφιά της ζωής, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου. Με μια διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα, βλέπεις τους γύρω σου αλλά και τα συναισθήματα σου με καλό μάτι. Στην ιδανική περίπτωση δεν αγνοείς τα ελαττώματα των άλλων, αντίθετα τα βλέπεις και μάλιστα βρίσκεις ομορφιά σ’ αυτά. Οι φίλοι και οι συνεργάτες σου εναρμονίζονται ή ένα πνεύμα φιλίας σε μια συνεργασία ευνοείται. Οι αλληλεπιδράσεις σου  μπορεί να είναι ομαλές και ευχάριστες. Η Σελήνη περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο ζώδιο σου, αλλά καθώς είναι στο δρόμο προς την έξοδο ετοιμάσου να απολαύσεις αυτή τη στιγμή.

Ζυγός

Η Αφροδίτη, ο πλανητικός σου κυβερνήτης, εναρμονίζεται με τον ονειροπόλο και δημιουργικό Ποσειδώνα, προσθέτοντας έναν ελαφρώς δραματικό αλλά ταυτόχρονα και δεκτικό τόνο στην ημέρα. Αυτή η διέλευση όχι μόνο ενισχύει τις πιο κρυφές δεξιότητες σου, αλλά και αναδεικνύει την έμφυτη καλλιτεχνική σου φύση, εμπνέοντας σε να είσαι πιο δημιουργικός. Επειδή αυτές οι πτυχές συμβαίνουν στους πρακτικούς σου τομείς, είναι η κατάλληλη στιγμή να κατανοήσεις τη δουλειά ή τις εργασίες σου. Μπορεί τώρα να έχεις μια αίσθηση του τι θα ακολουθήσει.

Σκορπιός

Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα συμβαίνει στα ζώδια του νερού και σε πλαισιώνει ιδιαίτερα καλά. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης της συνεργασίας σου, αυτή η διέλευση όχι μόνο ενισχύει τη δημιουργικότητα σου, αλλά μπορεί επίσης να ενισχύσει μια βασική σου σχέση. Έχεις ιδιαίτερη ενέργεια που λειτουργεί υπέρ σου, ειδικά όσον αφορά την προσωπική σου έλξη και την ικανότητα σου να εκφράζεσαι δημιουργικά. Είσαι πιο συμπονετικός, εξυπηρετικός, γενναιόδωρος και ευγενικός. Αν και είναι μια δυνατή στιγμή για να εντυπωσιάσεις τους άλλους, αλλά είναι ακόμα καλύτερη για να θεραπεύσεις τις πληγές σου, καθώς όταν συγχωρείς και αποδέχεσαι κάνεις ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό σου.

Τοξότης

Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα ενισχύει τη φαντασία σου, την αίσθηση της ομορφιάς και τη διαίσθηση σου. Μπορεί να ανακαλύψεις καινοτόμες λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, κάποιο χρέος και την υποστήριξη, καθώς αφήνεις το μυαλό σου να περιπλανάται. Είσαι ιδιαίτερα επικεντρωμένος στην ενίσχυση της ατμόσφαιρας, της αισθητικής και της αρμονίας στην προσωπική σου ζωή. Αυτή είναι επίσης μια ισχυρή στιγμή για να δώσεις και να λάβεις αγάπη. Εναλλακτικά, μπορεί να βρεθείς σε μια φάση ηρεμίας ή κατανόησης για ένα θέμα, κάτι που θα σου χαρίσει ένα ευχάριστο συναίσθημα.

Αιγόκερως

Το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα βοηθά στη ολοκλήρωση και την εξομάλυνση των σχέσεων. Υπάρχει μια επιπλέον νότα μαγείας στις αλληλεπιδράσεις σου σήμερα και οι συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τα όνειρά σου για το μέλλον μπορεί να είναι μέρος αυτού, το οποίο όχι μόνο έρχεται πιο εύκολα αλλά μπορεί να βοηθήσει και στη βελτίωση μιας σχέσης. Αυτή η μαγική διέλευση δεν έχει να κάνει τόσο με τα λόγια όσο με τις μη  πράξεις. Μπορεί να είναι μια στιγμή για ψυχική σύνδεση με κάποιον ειδικό. Με την Αφροδίτη να εγκαταλείπει τον τομέα των συνεργασιών σου και να σχηματίζει αυτή την υπέροχη όψη πριν φύγει, είναι μια καλή μέρα για να βρεις τη σοφία σε ένα θέμα ή να καταλάβεις καλύτερα μια σχέση.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη κινείται σήμερα στον τομέα της συνεργασίας σου, αλλά πριν το κάνει, σχηματίζει μια μαγική όψη με τον Ποσειδώνα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Είσαι ιδιαίτερα πρόθυμος και ανοιχτός στο να βοηθήσεις τους άλλους. Η σύνδεση με τρίτους ή η τόνωση της διάθεσης σου που απορρέει από την αποδοχή και την κατανόηση, μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα. Είσαι σε τέλεια φόρμα για να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθηση και τη φαντασία σου σε πρακτικά θέματα. Η έκτη αίσθηση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια χρήσιμη μέθοδο ή τεχνική για τη δουλειά σου, μια νέα επιχείρηση ή ιδέα που κερδίζει χρήματα ή μια δημιουργική προσέγγιση σε ένα πρόβλημα υγείας.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη μετακομίζει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα, αλλά λίγο πριν το κάνει σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Ο Ποσειδώνας ταξιδεύει στην τελική μοίρα των Ιχθύων αυτή τη στιγμή και ενώ αργότερα θα επιστρέψει σε αυτή την όψη αφού περάσει στον Κριό, είναι μια σημαντική περίοδος για να δεις πολλά από τα θέματα της ζωής σου με περισσότερη κατανόηση και ισχυρότερη διαίσθηση. Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι εξαιρετική για  να αναδείξεις τη γοητεία σου, αλλά και για ρομαντισμό, φαντασία και δημιουργικότητα.

Πηγή: Tlife
Ετικέτες
Exit mobile version