Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Σπίρτζης: Σταμάτα, φτάνει, κάνεις αντιπολίτευση μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Σπίρτζης: Σταμάτα, φτάνει, κάνεις αντιπολίτευση μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα του Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου» είχε δηλώσει ο Χρήστος Σπίρτζης

Την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσαν τα όσα είπε στον ΣΚΑΪ πριν από δύο ημέρες ο Χρήστος Σπίρτζης με τον πρώην υπουργό να λέει, μεταξύ άλλων, ότι «δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα του Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου. Το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι».

«Σταμάτα πια!! Φτάνει! Μαϊντανός του σαπιοκάναλου έγινες!» έγραψε ο Παύλος Πολάκης σε σχόλιο της ανάρτησης που έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης με την επίμαχη συνέντευξη. «Κάποτε έκανες αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, τώρα μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξαναγυρνάει…» συμπλήρωσε στο σχόλιό του ο Παύλος Πολάκης. Στη συνέντευξή του ο Χρήστος Σπίρτζης είχε αναφέρει ότι «δεν το έκανα εγώ Κούγκι, δεν υπήρχε ποτέ σκέψη για πρόταση μομφής», για όσα διαδραματίστηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι κακό να στρουθοκαμηλίζουμε», είπε, επίσης, για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και απέδωσε ευθύνες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «που το πήρε πάνω» του και στα στελέχη του. Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να δουν τι έγινε στη Γαλλία: «Να αλλάξουμε ρότα σε λογική πολίτικού πλαισίου συνεργασίας. Εμένα δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου. Το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις