Νάταλι Πόρτμαν: Προγραμμάτισε μίνι κρουαζιέρα στα Κουφονήσια

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νάταλι Πόρτμαν: Προγραμμάτισε μίνι κρουαζιέρα στα Κουφονήσια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός συνοδευόταν από την κόρη της και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα.

11.07.2024 | 23:00

Για ακόμα μια χρονιά η Μύκονος έχει «βουλιάξει» από εγχώριους, αλλά και παγκοσμίου φήμης αστέρες. Στο κοσμοπολίτικο νησί αποφάσισε να περάσει ένα μέρος των διακοπών της και η χολιγουντιανή ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν. Το Mykonos Live TV κατέγραψε την Νάταλι Πόρτμαν μέσα σε φουσκωτό που την μετέφερε σε άλλο μεγαλύτερο σκάφος προκειμένου να κάνει μίνι κρουαζιέρα στα Κουφονήσια. Η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός συνοδευόταν από την κόρη της και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Νάταλι Πόρτμαν φέτος πήρε διαζύγιο από τον Γάλλο σκηνοθέτη/χορογράφο Μπέντζαμιν Μίλιπεντ ύστερα από 11 χρόνια γάμου. Κατά την διάρκεια της κοινής τους ζωής το πρώην ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τον 12χρονο γιο τους Aleph και την κόρη τους Amalia, 7 ετών.

«Η Νάταλι βγαίνει από μια πραγματικά δύσκολη και επώδυνη χρονιά, αλλά από την άλλη πλευρά είναι πιο δυνατή βρίσκοντας χαρά στην οικογένεια, τους φίλους και τη δουλειά της. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά της ήταν να εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση στα παιδιά της», είχε πει πριν από λίγο καιρό μία πηγή στο People.

Exit mobile version