Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σάρον Στόουν εγκεφαλικό: Πίστευαν ότι θα πεθάνω, με εκμεταλλεύτηκαν
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σάρον Στόουν εγκεφαλικό: Πίστευαν ότι θα πεθάνω, με εκμεταλλεύτηκαν

Σάρον Στόουν εγκεφαλικό: Είχα αποταμιεύσει 18 εκατ. δολάρια, αλλά όταν είδα τον τραπεζικό μου λογαριασμό είχαν χαθεί όλα, πρόσθεσε η σταρ του Χόλιγουντ

Η Σάρον Στόουν μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της και της κόστισε 18 εκατ. δολάρια. Η Χολιγουντιανή ηθοποιός μίλησε στο Hollywood Reporter και αναφέρθηκε στο εγκεφαλικό που υπέστη το 2001. Όπως είπε, το επεισόδιο της προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία για εννέα ημέρες. Τα επόμενα 8 χρόνια της ανάρρωσής της, δίπλα της δεν βρέθηκαν οι σωστοί άνθρωποι, αλλά άτομα που την εκμεταλλεύτηκαν. «Είχα αποταμιεύσει 18 εκατ. δολάρια, αλλά όταν είδα τον τραπεζικό μου λογαριασμό είχαν χαθεί όλα. Το ψυγείο μου, το τηλέφωνό μου, τα πάντα ήταν σε ονόματα άλλων ανθρώπων. Δεν είχα καθόλου χρήματα», είπε χαρακτηριστικά. Η περιπέτεια αυτή, όπως λέει, την άλλαξε τελείως σαν άνθρωπο. Τα τελευταία χρόνια, η 66χρονη ασχολείται με τη ζωγραφική και φροντίζει να κρατά χαμηλό προφίλ στη ζωή της.

«Ένας βουδιστής μοναχός μου είπε ότι μετενσαρκώθηκα στο ίδιο σώμα», εξήγησε η Σάρον Στόουν, ενώ πρόσθεσε: «Είχα μια εμπειρία θανάτου και μετά, με έφεραν πίσω. Άλλαξαν όλα. Η αίσθηση της όσφρησής μου, η όρασή μου, η αφή μου. Δεν μπορούσα να διαβάσω για μερικά χρόνια, Πολλοί πίστευαν ότι θα πέθαινα». Πλέον, έχει αναρρώσει και επισήμανε: «Αποφάσισα να μην κολλήσω στο ότι είμαι άρρωστη, ούτε σε οποιαδήποτε πικρία ή θυμό. Αν δαγκώσεις τον σπόρο της πικρίας, δεν σε αφήνει ποτέ. Αλλά αν κρατάς την πίστη, ακόμα κι αν αυτή η πίστη έχει το μέγεθος ενός σπόρου μουστάρδας, θα επιβιώσεις. Έτσι, τώρα ζω για τη χαρά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις