Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μεντβέντεφ – Ασδεράκη Wimbledon: Το «Άντε γα@@@@@» στην Ελληνίδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεντβέντεφ – Ασδεράκη Wimbledon: Το «Άντε γα@@@@@» στην Ελληνίδα

Βίντεο

Με την Ελληνίδα διαιτητή, Εύα Ασδεράκη, τα έβαλε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ. Φανερά εκνευρισμένος, ο Μεντβέντεφ επιτέθηκε φραστικά στην Ελληνίδα διαιτητή στα ημιτελικά του Wimbledon, φωνάζοντάς της: «Άντε γ@@@@@υ». Για την ιστορία, ο Ρώσος τενίστας, το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, ηττήθηκε από τον Αλκαράθ με 3-1. Ο 21χρονος Αλκαράθ πλέον ψάχνει το back to back στο Wimbledon.

Wimbledon: Το ματς Αλκαράθ-Μεντβέντεφ

Ο Κάρλος Αλκαράθ βρήκε -επιτέλους- το παιχνίδι του και κατάφερε να…δαμάσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ για να φτάσει στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό του Γουίμπλεντον, καθώς ο υπερασπιστής του τίτλου στο τουρνουά του Λονδίνου, χρειάστηκε ανατροπή για να ξεπεράσει ένα ασταθές πρώτο σετ και να κερδίσει τον Ρώσο πρωταθλητή με 6-7 (1), 6-3, 6-4, 6-4. Ο Αλκαράθ, του οποίου το τουρνουά μέχρι στιγμής χαρακτηρίζεται από λάθη στη συγκέντρωση και μείωση της έντασης, βρέθηκε πίσω καθώς ο Μεντβέντεφ πήρε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ.
Ωστόσο, αμέσως πέρασε στην αντεπίθεση και απέκλεισε τον Μεντβέντεφ, βγάζοντάς τον εκτός τελικού για δεύτερη σερί χρονιά.

Ο Αλκαράθ στον τελικό θα αντιμετωπίσει τώρα είτε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίο κέρδισε για να κατακτήσει τον τίτλο πέρυσι, είτε τον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι που έφτασε στον πρώτο του ημιτελικό Grand Slam.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις