Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά διαμέρισμα Καλλιθέα: Νεκρό βρέθηκε ένα μικρό σκυλί
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά διαμέρισμα Καλλιθέα: Νεκρό βρέθηκε ένα μικρό σκυλί

Φωτιά διαμέρισμα Καλλιθέα: Για την πυρκαγιά ειδοποίησαν γείτονες όταν είδαν να βγαίνουν καπνοί - Παρόμοιο περιστατικό πριν λίγες μέρες στην Κυψέλη

Φωτιά, κατά την οποία ένα σκυλάκι έχασε τη ζωή του, εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (12/7) σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για το συμβάν ειδοποίησαν γείτονες, όταν είδαν να βγαίνουν καπνοί από το διαμέρισμα του 2ου ορόφου, στον αριθμό 78 της οδού Δοϊράνης, ένα στενό κάτω από τη Συγγρού.

Σύντομα στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες με 4 οχήματα της Πυροσβεστικής και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έκαναν ελέγχους στην πολυκατοικία. Οι περισσότεροι ένοικοι είχαν βγει από το κτίριο, όμως υπέδειξαν μια ηλικιωμένη γυναίκα στον τρίτο, η οποία και απομακρύνθηκε για προληπτικούς λόγους. Στο διαμέρισμα που ξέσπασε η φωτιά δε βρισκόταν άνθρωπος. Όμως όταν οι πυροσβέστες έσπασαν την πόρτα βρήκαν στο εσωτερικό του ένα σκυλάκι νεκρό.

Παρόμοιο περιστατικό πριν λίγες μέρες στην Κυψέλη

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (10/7) σε διαμέρισμα 4ου ορόφου επί της οδού Αλκαμένους και Αγίου Μελετίου στην Αθήνα. Για την κατάσβεση επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 3 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα που βρίσκονταν στο διπλανό διαμέρισμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις