Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γεννηματάς Θεσσαλονίκη μπλακ άουτ: Σοβαρό πρόβλημα, αναβάλλονται χειρουργεία
ΕΛΛΑΔΑ

Γεννηματάς Θεσσαλονίκη μπλακ άουτ: Σοβαρό πρόβλημα, αναβάλλονται χειρουργεία

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

Σοβαρό πρόβλημα στην λειτουργία του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς στην Θεσσαλονίκη, έχει προκληθεί από τα ξημερώματα της Παρασκευής 12/07, καθώς δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, εξαιτίας βλάβης της ΔΕΗ. Αποτέλεσμα του «μπλακ άουτ», σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ είναι η αναβολή των χειρουργείων αλλά και ο κίνδυνος δημιουργίας προβλημάτων σε αρκετά τμήματα του νοσοκομείου. Σύμφωνα με το thestival το Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από τη 1:00 τα ξημερώματα, λόγω βλάβης της ΔΕΗ εξωτερικά του νοσοκομείου. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το νοσοκομείο από τα μεσάνυχτα ηλεκτροδοτείται με γεννήτρια, όμως έχει σταματήσει να λειτουργεί επειδή τελείωσε το πετρέλαιό της. Το νοσοκομείο αυτή την ώρα βρίσκεται σε κατάσταση μπλακ άουτ, περιμένοντας νέα προμήθεια πετρελαίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, αναβάλλονται χειρουργεία και υπάρχει επικινδυνότητα σε πολλά τμήματα του νοσοκομείου, και πως από το πρωί δεν δουλεύει ο αξονικός τοπογράφος και οι ασθενείς διακομίζονται στο ΑΧΕΠΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

«ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΜΕΣΑ. Από τις 1 τα ξημερώματα το νοσοκομειο Γεννηματάς Θεσσαλονίκης είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω βλάβης εξωτερικά του νοσοκομείου της ΔΕΗ. Ειδοποιηθηκε η ΔΕΗ που φτιάχνει τη βλάβη. Από τα μεσάνυκτα το νοσοκομείο ηλεκτροδοτείται με τη γεννήτρια. Η γεννήτρια είναι για λίγο και όχι για πολλές ώρες και πλήρη λειτουργία. Δούλεψε μέχρι τώρα τελείωσε το πετρέλαιο. Τώρα βρίσκεται σε μπλακ άουτ το νοσοκομείο περιμένοντας νέα προμήθεια πετρελαίου. Τελείωσε η δεξαμενή. Επιτέλους η ΔΕΗ να φτιάξει τη βλάβη. Αναβάλλονται χειρουργεία και υπάρχει επικινδυνοτητα σε πολλά τμήματα του νοσοκομείου. Από το πρωί δεν δουλεύει ο αξονικος οι ασθενείς διακομιζονται στο ΑΧΕΠΑ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις