Νεκρός τροχαίο Πόρτο Ράφτη: Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε οδηγός ΙΧ

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός τροχαίο Πόρτο Ράφτη: Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε οδηγός ΙΧ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Νεκρός τροχαίο Πόρτο Ράφτη: Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά τη σύγκρουση, το ΙΧ τυλίχθηκε στις φλόγες

12.07.2024 | 18:08

Συναγερμός σήμανε στο 38ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη το απόγευμα, όταν ένα βυτιοφόρο συγκρούστηκε με ΙΧ, με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά τη σύγκρουση, το ΙΧ τυλίχθηκε στις φλόγες και χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός του. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 50 ετών.

Μετά τον απεγκλωβισμό του από την Πυροσβεστική, τον οδηγό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στην επιχείρηση συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα. «Λόγω τροχαίου ατυχήματος ανάμεσα σε βυτιοφόρο και ΙΧΕ, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας στη Λ. Πόρτο Ράφτη, στο ύψος του 34ου χιλιομέτρου», ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ.

Νεκρός ποδηλάτης μετά από σύγκρουση με ημιφορτηγό

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό το τελευταίο διάστημα στην περιοχή. Μάλιστα, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου ένας ποδηλάτης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο δυστύχημα με ημιφορτηγό στην κεντρική λεωφόρο του Πόρτο Ράφτη. Σύμφωνα με σχετική πηγή που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος ποδηλάτης χτυπήθηκε από το φορτηγάκι και εκτοξεύτηκε στο απέναντι ρεύμα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άνδρας ξεψύχησε στην άσφαλτο, λίγο πριν φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ετικέτες
Exit mobile version