Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οδός Αλεξάνδρας Λάτα: Ρίγη συγκίνησης στην μετονομασία οδού στη Λάρισα
ΕΛΛΑΔΑ

Οδός Αλεξάνδρας Λάτα: Ρίγη συγκίνησης στην μετονομασία οδού στη Λάρισα

Οδός Αλεξάνδρας Λάτα: «Σε αυτό εδώ το δρόμο θα συναντώ την κόρη μου και θα τα λέμε όπως παλιά», σημείωσε η μητέρα της Κλαούντια, Άλμα Λάτα

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα έγινε το πρωί της Παρασκευής (12/07) η τελετή ονοματοδοσίας οδού, στη μνήμη της Κλαούντια-Αλεξάνδρας Λάτα, που χάθηκε στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Σύμφωνα με τoπικές πηγές η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε δίπλα από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

«Σε αυτό εδώ το δρόμο θα συναντώ την κόρη μου και θα τα λέμε όπως παλιά. Ο πόνος είναι αβάστακτος, αλλά είμαι ευχαριστημένη που η Λάρισα δεν ξεχνά», σημείωσε η μητέρα της Κλαούντια, Άλμα Λάτα. «Η Λάρισα τηρεί την υπόσχεσή της και δεν ξεχνά», πρόσθεσε ο δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, αναφέροντας πως προχωρούν οι διαδικασίες για την ανέγερση μνημείου εις μνήμη των νεκρών του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές στο σημείο

Στο σημείο, που βρέθηκαν πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές της πόλης, ο π. Γεώργιος, τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση πριν μεταβούν στα σημεία που τοποθετήθηκαν οι ταμπέλες που «σφράγισαν» το δρόμο με τη μνήμη της Κλαούντιας – Αλεξάνδρας Λάτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις