Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αυγή κλείσιμο: Σε αδιέξοδο οι συζητήσεις
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυγή κλείσιμο: Σε αδιέξοδο οι συζητήσεις

Συνεδριάζει, ξανά, τη Δευτέρα η ΠΓ

Χωρίς λευκό καπνό για το ζήτημα της Αυγής ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, κατά πληροφορίες, πριν ξεκινήσει η συζήτηση στη ΠΓ ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση γιατί συνάντησε έναν πολίτη και είπε πως «πρέπει να σκύψουμε πάνω από τα προβλήματα του κόσμου».

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα συνεδρίαση της ΠΓ τη Δευτέρα

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης τέθηκαν τα οικονομικά του κόμματος και των μέσων ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, η Πολιτική Γραμματεία κάλεσε και ενημερώθηκε διεξοδικά από την Οικονομική Επιτροπή που έχει συσταθεί και από μέλη της διοίκησης των κομματικών μέσων ενημέρωσης για τα οικονομικά στοιχεία του κόμματος και των μέσων. Σύμφωνα με τις πηγές της Κουμουνδούρου, η συζήτηση δεν ολοκληρώθηκε και λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων, η Πολιτική Γραμματεία θα συνεχίσει την συνεδρίαση της την επόμενη εβδομάδα.

Στην σημερινή συνεδρίαση, μετά από πρόταση του προέδρου του κόμματος αποφασίστηκε να συγκροτηθούν πέντε ομάδες εργασίας ενόψει της ΔΕΘ, για τα θέματα της στέγης, των τραπεζών και ιδιωτικού χρέους, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της υγείας και της εργασίας. Μετά τις 17:00 απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης όπως είχε προαναγγείλει ξεκίνησε τις συναντήσεις του με πολίτες στο γραφείο του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις