Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Κολέτσα Instagram: Η ανάρτηση της τραγουδίστριας από το βραδινό μπάνιο
LIFESTYLE

Χριστίνα Κολέτσα Instagram: Η ανάρτηση της τραγουδίστριας από το βραδινό μπάνιο

Χριστίνα Κολέτσα Instagram: Δείτε την ανάρτησή της

Η Χριστίνα Κολέτσα δημοσίευσε στιγμιότυπα στο Instagram από το βραδινό μπάνιο που έκανε στη θάλασα. Η τραγουδίστρια κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και φροντίζει να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της και τους φίλους της. Έτσι, βρέθηκε για βραδινό μπάνιο μαζί με μία φίλη της και μάλιστα, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάρει με ένα χρωματιστό ολόσωμο μαγιό, ενώ πίσω της τα φώτα αντανακλούν στη θάλασσα. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Καλοκαιρινές νύχτες».

Οι διακοπές της τραγουδίστριας

H Xριστίνα Κολέτσα, πριν από περίπου ένα μήνα, απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράστηκε, για άλλη μια φορά, στιγμιότυπα από την παραλία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η γνωστή τραγουδίστρια κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται να απόλαυσε τις βουτιές της στη θάλασσα. Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, πόζαρε στον φακό χαμογελαστή, φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της είχε γράψει μόνο την ημερομηνία: «18.06.2024».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις