Κέβιν Χαρτ Μύκονος: Το εξωπραγματικό φιλοδώρημα που άφησε ο ηθοποιός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέβιν Χαρτ Μύκονος: Το εξωπραγματικό φιλοδώρημα που άφησε ο ηθοποιός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Κέβιν Χαρτ Μύκονος: Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός για τα 45α γενέθλιά του στο νησί των Ανέμων

12.07.2024 | 15:15

Ο Κέβιν Χαρτ αναπολεί τις ημέρες που πέρασε στη Μύκονο και το πάρτι που έκανε για τα 45α γενέθλιά του. Για τη διοργάνωση, μάλιστα, ξόδεψε 170.000 ευρώ και άφησε φιλοδώρημα ύψους 37.000 ευρώ στο προσωπικό. Ο Χολιγουντιανός σταρ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο ένωσε τις καλύτερες στιγμές από την ημέρα των γενεθλίων του. Ο σταρ οργάνωσε ένα εντυπωσιακό πάρτι για τα γενέθλιά του σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου, ενώ την επόμενη ημέρα, οι εορτασμοί συνεχίστηκαν σε ένα πολυτελές σκάφος στη θάλασσα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, φαίνεται αρχικά να χορεύει με την σύζυγό του, Ενίκο πάνω σε ένα τραπέζι. Στη συνέχεια, ο ίδιος κρατά ένα μπουκάλι σαμπάνια, ενώ κουνιέται στον ρυθμό. Ανάμεσα στα βίντεο φαίνονται διάφορα στιγμιότυπα, με καλούς του φίλους, ενώ στο τέλος του βίντεο, ο Κέβιν Χαρτ δείχνει στιγμές από την επόμενη ημέρα. Δεκάδες άνθρωποι φαίνονται μέσα στη θάλασσα, να χορεύουν και να διασκεδάζουν, γιορτάζοντας τα γενέθλιά του. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε μεταξύ άλλων, πως πέρασε «απίστευτες στιγμές».


Η ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram

Πριν λίγες μέρες, ο Κέβιν Χαρτ έκανε μια ανάρτηση, μετά το εντυπωσιακό πάρτι που διοργάνωσε στη Μύκονο. Ο Χολιγουντιανός σταρ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα από την ημέρα των γενεθλίων του. Στην πρώτη φωτογραφία, ο ηθοποιός ποζάρει μαζί με τη σύζυγό του Ένικο, με φόντο μια πισίνα και το μπλε της θάλασσας. Στα υπόλοιπα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε ανάμεσα σε φίλους του που βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν μαζί του.

Στην τελευταία φωτογραφία, οι καλεσμένοι του ποζάρουν μέσα στο νερό. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, έγραψε: «Τι γενέθλια…. Τόση αγάπη και γέλιο με τους καλύτερους ανθρώπους!!!!! Οικογένεια & φίλοι & διασκέδαση…. Έτσι είναι τα 45!!!!». Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στο νησί των Ανέμων εδώ και κάποιες ημέρες, καθώς επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Με αφορμή τα γενέθλιά του, έστησε ένα πάρτι σε γνωστό beach bar της Μυκόνου, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ξόδεψε 170.000 ευρώ για τη διοργάνωση, ενώ άφησε φιλοδώρημα ύψους 37.000 ευρώ στο προσωπικό.

Το πάρτι, οι εντυπωσιακές χορεύτριες και η τούρτα γενεθλίων

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών καλοί του φίλοι, ενώ εκεί βρισκόταν και ο Έλληνας, Γιώργος Ασημακόπουλος. Σε βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media, έδωσε μια γεύση στο κοινό από την εκδήλωση. Όπως φαίνεται στα βίντεο, ο Κέβιν Χαρτ είχε φροντίσει στα γενέθλιά του να χορέψουν επαγγελματίες, φορώντας μάλιστα, εντυπωσιακές στολές. Σε άλλο βίντεο, φαίνεται η γενέθλια τούρτα του, η οποία ήταν στολισμένη με τα εξώφυλλα των ταινιών, όπου έχει παίξει. Την επόμενη μέρα, το πάρτι συνεχίστηκε σε πολυτελές σκάφος.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λίγο πριν το πάρτι, ο Κέβιν Χαρτ φαίνεται να χορεύει δίπλα στην πισίνα, ενώ στα χέρια του κρατάει ένα ηχείο και ένα μπουκάλι με σαμπάνια. Στη λεζάντα έγραψε: «Είναι τα γενέθλιά μου σκ***!!!!! Πίνω όλη τη γαμ***** μέρα!!!!! Αυτά είναι 45 …5 ιντσών σορτς όλο το καλοκαίρι». Ο Κέβιν Χαρτ έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στα σίκουελ της ταινίας «Jumanji». Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραγωγές όπως «Scary Movie 3», «Μαθητευόμενος Μπάτσος», «Σκέψου Σαν Άντρας», «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε» κ.ά.

 

 

Exit mobile version