Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σοφία Βεργκάρα ηλικία: Ετσι γιόρτασε τα γενέθλιά της η γνωστή ηθοποιός
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σοφία Βεργκάρα ηλικία: Ετσι γιόρτασε τα γενέθλιά της η γνωστή ηθοποιός

Με glam φόρεμα και διάσημους καλεσμένους

Τα γενέθλιά της με καλούς φίλους και τον σύντροφό της Τζάστιν Σάλιμαν γιόρτασε η Σοφία Βεργκάρα. Η ηθοποιός στις 10 Ιουλίου έκλεισε τα 52 της χρόνια και διοργάνωσε ένα δείπνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα προκειμένου να το γιορτάσει. Η Σοφία Βεργκάρα ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στο κίτρινο φόρεμά της το οποίο συνδύασε με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση επέλεξε χρυσά κοσμήματα και ασορτί τσάντα. Η Σοφία Βεργκάρα ανάρτησε μερικά στιγμιότυπα από τη βραδιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να τα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. «Σας ευχαριστώ όλους για τα ευτυχισμένα μου γενέθλια», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός.

Καλεσμένη και η Χάιντι Κλουμ

Καλεσμένη στο πάρτι ήταν και το μοντέλο Χάιντι Κλουμ, καθώς συμμετέχουν μαζί στην κριτική επιτροπή του σόου America’s Got Talent. Οι δύο γυναίκες έχουν έρθει πολύ κοντά από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας τους και μοιράζονται πλέον, μια βαθιά φιλία. Η Χάιντι Κλουμ της ευχήθηκε μάλιστα, μέσω των social media με μία δημοσίευση. «Χαρούμενα γενέθλια, όμορφη, έξυπνη και το πιο σημαντικό, αστεία Σοφία Βεργκάρα. Σε αγαπώ τόσο πολύ». Στο δείπνο φυσικά παρευρέθηκε και ο σύντροφος της Σοφία Βεργκάρα, Τζάστιν Σάλιμαν. Οι δυο τους είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2023.

Θυμίζουμε πως η 52χρονη σταρ χώρισε από τον 47χρονο σύζυγό της Τζόε Μανγανιέλο, τον Ιούλιο του 2023 μετά από επτά χρόνια γάμου, καθώς σύμφωνα με την Daily Mail, ο ηθοποιός ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια, ενώ εκείνη όχι. «Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο άντρας μου ήταν νεότερος. Ήθελε να κάνει παιδιά και εγώ δεν ήθελα να γίνω ηλικιωμένη μαμά», είχε δηλώσει στην ισπανική εφημερίδα El País . «Νιώθω ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό. Σέβομαι όποιον το κάνει, αλλά αυτό δεν είναι για μένα πια». «Έκανα έναν γιο στα 19, ο οποίος είναι τώρα 32», πρόσθεσε, «και είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά, όχι μητέρα». Παρόλα αυτά, η ηθοποιός σέβεται όποιον επιθυμεί να αποκτήσει ένα παιδί στα 50 του. Εξήγησε: «Σήμερα, χάρη στην επιστήμη, οι γυναίκες μπορούν πράγματι να δημιουργήσουν οικογένεια σε μεγαλύτερη ηλικία».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις