Φίγκο – Ζαγοράκης χειραψία: “Για τους χαζούς”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φίγκο – Ζαγοράκης χειραψία: “Για τους χαζούς”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ο Λουίς Φίγκο αντάλλαξε χειραψία με τον Θοδωρή Ζαγοράκη πριν το φιλικό των παλαιμάχων στη Γερμανία και συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα

13.07.2024 | 10:09

Μετά την απάντηση σε σχόλιο o Λουίς Φίγκο ανέβασε και ιστορία στο Instagram για να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν ότι σνόμπαρε τον Θόδωρο Ζαγοράκη και δεν του έδωσε το χέρι του πριν από το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας του 2004 με τους Legends που συμμετείχαν στο Euro 2004.  Ο Πορτογάλος που έχασε 2 φορές από την Ελλάδα στο Euro 2004, σε πρεμιέρα και τελικό, έδωσε αρχικά το χέρι του στη σέντρα στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας αλλά όταν ο Ζαγοράκης του το έδωσε ξανά πριν το πρώτο σφύριγμα εκείνος τον… αγνόησε.

Ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα δεν βλέπει έτσι τα πράγματα και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει την χειραψία του με τον Ζαγοράκη και από κάτω έγραψε: «Για τους χαζούς».

Νωρίτερα είχε μιλήσει για ηλίθιους που πιστεύουν  ότι σε ένα παιχνίδι για την επέτειο της κατάκτησης του Euro 2004 δεν θα τους χαιρετούσε όλους. Πάντως τόσο ο Ζαγοράκης όσο και ο Τάκης Φύσσας δεν βλέπουν το θέμα όπως ο Φίγκο και τον… έβγαλαν στη σέντρα με τον τρόπο τους.  Ακόμη ο γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ, Θόδωρος Θεοδωρίδης, αποκάλυψε οn camera ότι δεν ήθελε να παίξει στο ματς ο Φίγκο και έγινε μεγάλος αγώνας για να πειστεί. Η αιτία φυσικα ήταν οι δύο ήττες από την Ελλάδα στα γήπεδα της Πορτογαλίας το 2004.

Exit mobile version