Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες εξετάζουν τον Ματίγια Νάστασιτς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες εξετάζουν τον Ματίγια Νάστασιτς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνος Καραμάνογλου

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ γνωρίζει καλά τον Ματίγια Νάστασιτς

13.07.2024 | 07:23
Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση ενός βασικού πυλώνα για το κέντρο της άμυνας του, μετά την απόφαση του Νταβίντ Κάρμο να συνεχίσει στην Πόρτο και να διεκδικήσει μια θέση βασικού στους δράκους, οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Ματίγια Νάστασιτς.

Στους ερυθρόλευκους έχουν προταθεί πολλά ονόματα τα οποία εξετάζονται από τους διοικούντες την ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Στο προσκήνιο επανήλθε το όνομα του Λέο Περέιρα, που είχε απασχολήσει και πέρυσι τους ερυθρόλευκους, ενώ άλλη μια περίπτωση που προτάθηκε είναι του Ματίγια Νάστασιτς.

Ο 31χρονος διεθνής Σέρβος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Μαγιόρκα και είναι μια περίπτωση που γνωρίζει ο Μεντιλίμπαρ από τη θητεία του στη La Liga, όπως και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς που έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στην ομοσπονδία της Σερβίας όταν ο Νάστασιτς αγωνιζόταν με τα χρώματα της χώρας.

Πάντως αυτά δεν είναι τα μοναδικά ονόματα που απασχολούν τους ερυθρόλευκους, καθώς μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι ακόμα πιο δυνατές περιπτώσεις αμυντικών.

Να σημειωθεί ότι, ο Σέρβος αμυντικός έχει παίξει σε πολλά κλάμπ όπως: Φιορεντίνα, Μαντσεστερ Σίτι, Σάλκε, αλλά και τώρα αγωνίζεται με την Μαγιόρκα. Μέχρι στιγμής έχει 290 συμμετοχές και 8 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Ετικέτες
Exit mobile version