Ζαγοράκης – Φίγκο χειραψία: “Αντί για κραυγές, ας πούμε ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζαγοράκης – Φίγκο χειραψία: “Αντί για κραυγές, ας πούμε ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Επανήλθε ο Ζαγοράκης για το θέμα με τον Φίγκο

13.07.2024 | 15:56

Τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί με τον Λουίς Φίγκο σχολίασε ο Θοδωρής Ζαγοράκης μέσα από story που έκανε στο Instagram. Ο αρχηγός της Eθνικής στο EURO 2004 προσπάθησε να ηρεμήσει λίγο τα πνεύματα, ευχαριστώντας τόσο τον Πορτογάλο όσο κι όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των All Stars της UEFA που έδωσαν το παρών στο φιλικό για τη συμπλήρωση 20 ετών από το «θαύμα της Πορτογαλίας».

Η ανάρτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη

«Ανάμεσα στις κατά περίπτωση “κραυγές” και τα “ανέξοδα σχόλια” θα ήταν προτιμότερο να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λουίς Φίγκο και τους υπόλοιπους All Star της UEFA, που μας τίμησαν με την παρουσία και την συμμετοχή τους στο επετειακό φιλικό αγώνα 20 ετών για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Legends 2004 για Φίγκο: Δεν υπήρξε το παραμικρό θέμα

Λίγη ώρα αργότερα, οι Legends 2004 εξέδωσαν ανακοίνωση για το φιλικό που διεξήχθη στη Γερμανία, ευχαριστώντας όσους συμμετείχαν, ενώ ξεκαθάρισαν ότι δεν δημιουργήθηκε κάποιο θέμα με τον Λουίς Φίγκο.

Το σχόλιο του Λουίς Φίγκο

Ο Πορτογάλος δεν άφησε ασχολίαστα όσα ακούστηκαν αναφορικά με τη χειραψία του με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Αρχικά, απάντησε σε σχετικό ερώτημα που δέχτηκε στο Instagram για το αν αρνήθηκε να χαιρετήσει τον MVP του EURO 2004.

«Ποιος το λέει αυτό; Πρέπει να είσαι χαζός αν συμμετέχοντας σε ένα παιχνίδι προς τιμήν των πρωταθλητών του Euro 2004 δεν τους χαιρετίσω όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Λουίς Φίγκο επανήλθε με ανάρτηση, ανεβάζοντας φωτογραφία του από την αρχική χειραψία με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, σημειώνοντας πώς είναι «για όλους τους ηλίθιους».

 

Exit mobile version