Δέσποινα Καμπούρη Instagram: Το ταξίδι με τρένο στη Θεσσαλονίκη και οι σκέψεις…

LIFESTYLE

Δέσποινα Καμπούρη Instagram: Το ταξίδι με τρένο στη Θεσσαλονίκη και οι σκέψεις…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Δέσποινα Καμπούρη Instagram: Οι μνήμες είναι νωπές και έντονες, γράφει για το δυστύχημα στα Τέμπη

13.07.2024 | 11:08

Η Δέσποινα Καμπούρη ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εξήγησε ότι η κόρη της της ζήτησε να πάνε εκεί με το τρένο, πράγμα που την προβλημάτισε. Όπως αναφέρει, οι μνήμες από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη είναι ακόμα νωπές. Ωστόσο, έκανε στο παιδί της το χατίρι και ξεκίνησαν το ταξίδι τους. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοσιογράφος δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι τους και στη λεζάντα της ανάρτησής της εξέφρασε τα συναισθήματά της.

 Συγκεκριμένα, έγραψε: «”Μαμά δε θα ήταν υπέροχη ιδέα να πάμε στη Θεσσαλονίκη με το τρένο;”. Και κάπως έτσι ταξιδεύουμε μαζί για πρώτη φορά με τρένο. Έκλεισα τα εισιτήρια ηλεκτρονικά. Ένιωσα το χέρι μου να πηγαίνει αυτόματα στο τελευταίο βαγόνι για να επιλέξω θέσεις. Οι μνήμες είναι νωπές και έντονες. Λες και σέρνεται ακόμα μια δυσιδαιμονία στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Ακούω από το μεγάφωνο: “Οι επιβάτες που θέλουν να αποβιβαστούν στο Λιανοκλάδι να εξέλθουν από δεξιά αφότου η αμαξοστοιχία ακινητοποιηθεί πλήρως. Επόμενη στάση Παλαιοφάρσαλος”. Κάθομαι προβληματισμένη στη θέση μου. Όλοι αυτοί οι αθώοι άνθρωποι, δεν είχαν ιδέα πού οδηγούνταν. Άραγε τι να έκαναν εκείνη τη στιγμή; Τι να σκέφτονταν; Να ήταν χαρούμενοι; Να ήταν ερωτευμένοι; Να ήταν έτοιμοι να αρπάξουν τη ζωή από τα μαλλιά…».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Φοβάμαι να αφήσω τη μικρή μόνη της για να πάω στο μπαρ να φέρω νερά, ενώ δε θα έπρεπε. Είναι όλα στο μυαλό μου. Στο μυαλό όλων. Σε λίγο πλησιάζουμε Λάρισα. Δεν ξέρω αν θέλω να σηκώσω το κουρτινάκι του παραθύρου. Η σκέψη μου είναι κοντά σε όσους υποφέρουν από αυτό που συνέβη. Όσοι υπάρχουμε ακόμα, επιζούμε από τύχη. Αυτή είναι η αλήθεια. Ας μας έχει ο Θεός καλά κι ας πληρώσουν οι ένοχοι γι’ αυτό το έγκλημα…».

 

Exit mobile version