Ο Αργυρός πατέρας: Έγκυος η Νίκα, πρώτο παιδί για το ζευγάρι

LIFESTYLE

Ο Αργυρός πατέρας: Έγκυος η Νίκα, πρώτο παιδί για το ζευγάρι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ο Αργυρός πατέρας: Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μιλήσει πρόσφατα για την επιθυμία του να γίνει πατέρας

13.07.2024 | 07:37

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας, καθώς η σύντροφός του είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλεξάνδρα Νίκα διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και θα γεννήσει αγοράκι. Ο γνωστός τραγουδιστής αν και μιλάει σπάνια για την προσωπική του ζωή, σε συνέντευξη που είχε δώσει στη Φαίη Σκορδά είχε πει για την επιθυμία του να γίνει πατέρας: «Είναι από τα πράγματα που θέλω να πετύχω στη ζωή μου, κάποια στιγμή θέλω να καταφέρω να κάνω την οικογένεια. Δεν το φοβάμαι καθόλου να κάνω οικογένεια, έρχεται με τη σειρά, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η στιγμή αυτή, δεν υπάρχει ηλικία, όπως στα φέρνει η ζωή. Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν. Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω, θέλω να είμαι αυθόρμητος. Όταν νιώσω αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, θα το κάνω».

Τον Μάρτιο του 2023 έγινε για πρώτη φορά γνωστή η σχέση του τραγουδιστή με την Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό κόσμο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την κόρη του Έλληνα επιχειρηματία Γιώργου Νίκα με την εταιρία αλλαντικών. Μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών. Το ζευγάρι είχε ταξιδέψει τότε στη Φλωρεντία και στην Τοσκάνη, όπως είχε αναφέρει ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό μας». «Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου που ήταν επίσης μαζί τους στη Τοσκάνη. Η Αλεξάνδρα είναι και πολύ καλή φίλη της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας Μπέτα», είχε δηλώσει δημοσιογράφος της εκπομπής.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι 25 ετών. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και είναι jet setter. Η ίδια διατηρεί έναν δημοφιλή λογαριασμό στα social media και συγκεκριμένα, οι ακόλουθοί της στο Instagram ανέρχονται στις 64 χιλιάδες. Νωρίτερα τον Ιούνιο, η Αλεξάνδρα Νίκα είχε παρευρεθεί στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου του συντρόφου της, η οποία απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί. Παρόντες ήταν, επίσης, η οικογένεια και οι φίλοι του τραγουδιστή. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε κάνει δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών, όπου είχε πει: «Δεν φανταζόμουν ποτέ από όταν ξεκίνησα 5-6 χρονών με τα πρώτα βήματα στο πιάνο, ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή». Στη συνέχεια, τόνισε ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή για εκείνον, είναι η δημιουργία οικογένειας: «Η δημιουργία της οικογένειας είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Είναι ένα κίνητρο στο να ολοκληρώνεται ένας άνθρωπος βιολογικά και ψυχικά». Η Αλεξάνδρα Νίκα, φορώντας ένα λαμπερό μίνι φόρεμα και έχοντας τα μισά μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδα, είχε χειροκροτήσει περήφανη τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια της τελετής.

To κοινό ταξίδι τους στο Λος Άντζελες

Το ζευγάρι είχε ταξιδέψει μαζί στις περσινές διακοπές του Πάσχα στο Λος Άντζελες, από όπου είχαν μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες. Αν και δεν είχαν ποζάρει μαζί σε κάποιο στιγμιότυπο, ο καθένας είχε δημοσιεύσει ξεχωριστές φωτογραφίες στο Ιnstagram από το ταξίδι τους. Μάλιστα, είχαν παρακολουθήσει και έναν αγώνα μπάσκετ.

Exit mobile version