Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στικούδη παιδιά: Η τραγουδίστρια απαντά στο αν θα ξαναγινόταν μητέρα
LIFESTYLE

Στικούδη παιδιά: Η τραγουδίστρια απαντά στο αν θα ξαναγινόταν μητέρα

Στικούδη παιδιά: Όσα είπε η τραγουδίστρια

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret και τη Σάσα Σταμάτη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της με δύο γιους στο σπίτι, για τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει και τρίτο παιδάκι.

Πώς είναι η ζωή µε δύο μωράκια;

Έχει πολύ τρέξιμο, αλλά µου αρέσει η κάθε φάση της ημέρας. Ακόμα κι όταν είμαι κουρασμένη, ένα χαμόγελο του Βύρωνα ή του Νίκου μού δίνει απίστευτη δύναμη. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για µένα και τα παιδιά που ο Βαγγέλης είναι ένας υπέροχος μπαμπάς και δίνει φροντίδα και αγάπη καθημερινά.

Θα θέλατε και τρίτο παιδάκι ;

∆εν σκεφτόμαστε κάτι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Τι είναι αυτό που θαυμάζεις στον σύζυγό σου, Βαγγέλη;

Είναι πολύ υποστηρικτικός σε όλα, σε θέματα της δουλειάς, δικά μου και των παιδιών. Θαυμάζω το πόσο αφοσιωμένος είναι στον νέο του ρόλο, τον ρόλο του πατέρα.

Τι ετοιμάζετε µε την Καλομοίρα;

Με την Καλομοίρα ετοιμάζουµε ένα πολύ ωραίο ρεμίξ του «Secret combination». Το παρουσιάσαμε πρώτη φορά στο Europride. Το βιντεοκλίπ είναι έτοιμο και σε λίγες μέρες θα μπορέσετε να το ακούτε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Η Καλομοίρα είναι ένα υπέροχο πλάσμα και χαίρομαι τόσο πολύ που μέσα από αυτήν τη συνεργασία μπόρεσα να τη γνωρίσω καλύτερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις