Σάρον Στόουν – Βασικό Ένστικτο: Η ηθοποιός αναβιώνει την εμβληματική σκηνή

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σάρον Στόουν – Βασικό Ένστικτο: Η ηθοποιός αναβιώνει την εμβληματική σκηνή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Με εσώρουχα

13.07.2024 | 08:21

Η Σάρον Στόουν φωτογραφήθηκε μόνο με τα εσώρουχά της και ένα ζευγάρι strappy σανδάλια και ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους. Η 66χρονη ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες με μια από τους κορυφαίους ρόλους της να είναι αυτός της ταινίας «Βασικό Ένστικτο». Τώρα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media, στην οποία ποζάρει φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα σε έντονη metallic μπλε απόχρωση. Τα εσώρουχα που επέλεξε για αυτή τη φωτογραφία είναι δαντελένια και σε ροζ χρώμα ενώ, αν και δεν αναφέρει τον σκοπό της φωτογράφισης, αν δηλαδή ποζάρει για κάποιο επερχόμενο project, ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφία την creative director και για χρόνια στιλίστριά της, Paris Libby, αλλά και την Amy Oresman, η οποία επιμελήθηκε το μακιγιάζ της.

Επιπλέον, φόρεσε bold κολιέ, με λευκές πέρλες και ασορτί σκουλαρίκια και κάθισε στην πολυθρόνα αναβιώνοντας με το σταυροπόδι της κατά κάποιον τρόπο την εμβληματική σκηνή της ταινίας «Το βασικό ένστικτο» του 1992 σε σκηνοθεσία Πολ Βερχόβεν, στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει. Η Σάρον Στόουν έχει μιλήσει πολλές φορές για δύσκολες πτυχές της ζωής της αλλά και για τη σκηνή της ταινίας «Βασικό Ενστικτο» που μέχρι σήμερα όλοι θυμούνται. Στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Μια Δεύτερη Ευκαιρία» είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων πώς αντέδρασε όταν είδε για πρώτη φορά το πλάνο της σκηνής με το σταυροπόδι, για την οποία σκηνή της είχε ζητηθεί να βγάλει το εσώρουχό της.

«Αφού γυρίσαμε το Βασικό Ένστικτο, με κάλεσαν να το δω. Όχι μόνη μου με τον σκηνοθέτη, όπως θα περίμενε κανείς δεδομένης της κατάστασης που μας έκανε όλους, ας πούμε, επιφυλακτικούς, αλλά σε μια αίθουσα γεμάτη ατζέντηδες και δικηγόρους, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν είχαν καμία σχέση με το έργο. Έτσι είδα για πρώτη φορά το πλάνο με το αιδοίο μου, αρκετό καιρό αφότου μου είχαν πει: “εμείς εδώ δεν βλέπουμε τίποτα – πρέπει, όμως, να βγάλεις το εσώρουχό σου γιατί το λευκό αντανακλάται στο φως και φαίνεται ότι φοράς”.

Ναι υπήρξαν πολλές εκδοχές σχετικά με αυτό το θέμα, αλλά, δεδομένου ότι είμαι αυτή με το εν λόγω αιδοίο, επιτρέψτε μου να πω:΅όλες οι άλλες εκδοχές είναι μπούρδες. Το θέμα είχε ως εξής. Δεν είχε σημασία πια. Ήμουν εκεί, εγώ και τα μέλη του σώματός μου. Έπρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις. Μπήκα στην καμπίνα προβολής, χαστούκισα τον Πολ (σσ. εννοεί τον σκηνοθέτη του Βασικού Ενστίκτου Πολ Βερχόφεν), πήγα στο αυτοκίνητό μου και τηλεφώνησα στον δικηγόρο μου Μάρτι Σίνγκερ» είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων.

Ετικέτες
Exit mobile version