Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τζόκοβιτς παιδιά: Είναι υπέροχο που είμαι πατέρας αυτών των δύο αγγέλων
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τζόκοβιτς παιδιά: Είναι υπέροχο που είμαι πατέρας αυτών των δύο αγγέλων

Τζόκοβιτς παιδιά: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε μετά την ήττα του στον τελικό του Wimbledon και για την σύζυγό του

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς διεκδίκησε το 25ο Grand Slam της καριέρας του που θα ήταν συνάμα και το 8ο Wimbledon αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Κάρλος Αλκαράθ.  Ο Σέρβος ηττήθηκε 3-0 σετ στον τελικό από τον Ισπανό και μετά την απονομή ευχαρίστησε την σύζυγό του Γιέλενα και τα παιδιά του, την Τάρα και τον Στέφαν, για τα οποία μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια.  Αφού κοίταξε την Γιέλενα της είπε: «Σ’ αγαπώ, σ’ ευχαριστώ που με υποστηρίζεις, σ’ ευχαριστώ που είσαι εδώ».

Εν συνεχεία κοίταξε τα παιδιά του που ήταν στην πρώτη σειρά της εξέδρας και τους είπε: «Τάρα και Στεφάν, σας ευχαριστώ επίσης που με κάνετε να χαμογελάω κάθε μέρα που περνάει! Καταλήγω να δακρύζω κάθε φορά που τα κοιτάζω σε κάθε τελετή απονομής. Είναι υπέροχο που τα έχω, είμαι ευγνώμων που είμαι πατέρας αυτών των δυο αγγέλων που αγαπούν το τένις! Στ’ αλήθεια έχουν αρχίσει να αγαπούν το τένις».

Τέλος ξεκαθάρισε ότι δεν θα ήθελε να γίνει προπονητής του γιου του: «Δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να συνεχίσω με μια καριέρα στην προπονητική για τον γιο μου. Υπάρχουν πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή γιε μου, όχι μόνο το τένις, αλλά αν πραγματικά θέλεις να το κυνηγήσεις θα είμαι εκεί για σένα».  Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλούς πόντους και νίκες στο Wimbledon της πανηγύρισε κάνοντας πως παίζει βιολί. Ήθελε έτσι να τιμήσει την κόρη του η οποία έχει αρχίσει μαθήματα βιολιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις