Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φλώρινα δολοφονία: 32χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφο της πρώην του
ΕΛΛΑΔΑ

Φλώρινα δολοφονία: 32χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφο της πρώην του

Φλώρινα δολοφονία: Έρευνα στο σπίτι του δράστη -Μεταξύ άλλων κατασχέθηκε και όπλο

Περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την άγρια δολοφονία 30χρονου στο κέντρο της Φλώρινας στο βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 22:40, ο 32χρονος δράστης πλησίασε το θύμα του, που βρισκόταν σε ψητοπωλείο της περιοχής, και τον μαχαίρωσε αρκετές φορές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Θαμώνες επενέβησαν και ακινητοποίησαν τον δράστη, με αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο να προχωρούν στη σύλληψή του, όμως κατά τη διάρκεια της αναστάτωσης τραυμάτισε με το μαχαίρι έναν 31χρονο, φίλο του θύματος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Φλώρινας, ενώ λίγα λεπτά αργότερα προσπάθησα να τον ξαναχτυπήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

drasths

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα δεν υπήρξε κάποια ένταση μεταξύ των δύο ανδρών, με την άγρια δολοφονία του 30χρονου να αποδίδεται σε ερωτική αντιζηλία, καθώς η κοπέλα με την οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση, στο παρελθόν είχε δεσμό με τον 32χρονο που τον μαχαίρωσε.

Το θύμα

thima

Οι Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του μαχαιριού που χρησιμοποίησε ο δράστης, του κινητού του, του ρολογιού του, αλλά και του οχήματος που χρησιμοποίησε για να κινηθεί. Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκε laptop, το οποίο επίσης κατασχέθηκε για να εξεταστεί προκειμένου να βρεθούν περισσότερα στοιχεία, αλλά κι ένα 9αρι πιστόλι με μία γεμιστήρα και δύο σφαίρες. Ο δράστης του στυγερού αυτού εγκλήματος έχει οδηγηθεί και ανακρίνεται στο Α.Τ. Φλώρινας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις