Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συμπλοκή Φλώρινα: 32χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 30χρονο
ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκή Φλώρινα: 32χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 30χρονο

Συμπλοκή Φλώρινα: Το περιστατικό έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών αυτοπτών μαρτύρων

Ερωτική αντιζηλία κρύβεται πίσω από την αιματηρή συμπλοκή που έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου (13/7) σε κεντρικό σημείο της Φλώρινας και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 30χρονου άνδρα και τον σοβαρό τραυματισμό του φίλου του. Το έγκλημα έγινε στις έντεκα το βράδυ όταν ένας 32χρονος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν άλλον ηλίκίας 30 χρόνων επιφέροντας του πολλαπλά χτυπήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Από την επίθεση του 32χρονου δεν γλίτωσε ούτε ο φίλος του θύματος, ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι σύντροφος της πρώην κοπέλας του θύτη. Ο 32χρονος μέχρι στιγμής δεν έχει ομολογήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του. Το περιστατικό έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών αυτοπτών μαρτύρων που προσπάθησαν να παρέμβουν και τουλάχιστον ένας εξ αυτών είναι τραυματίας.

Το χρονικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός άνδρας βρέθηκε με το μαχαίρι έξω από ψητοπωλείο της περιοχής, όπου καθόταν άλλος νεαρός άνδρας με έναν φίλο του μαχαιρώνοντάς τον πολλαπλές φορές. Ο δράστης φέρεται να πλησίασε το θύμα, που καθόταν στο ψητοπωλείο της Φλώρινας, απέναντι από το κτίριο της Π.Ε. Φλώρινας, κοντά στο πρώην ξενοδοχείο Αντιγόνη. Η αστυνομία συνέλαβε άμεσα τον δράστη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις