Κέιτ Μίντλετον Wimbledon: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην πριγκίπισσα

ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον Wimbledon: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην πριγκίπισσα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κέιτ Μίντλετον Wimbledon: Απαστράπτουσα

14.07.2024 | 17:19

Όλα τα βλέμματα σήμερα είναι στραμμένα στο Wimbledon όχι μόνο εξαιτίας του τελικού των ανδρών στο τένις, αλλά και της νέας εμφάνισης της Κέιτ Μίντλετον. Η πριγκίπισσα ήταν απαστράπτουσα, ευδιάθετη και είχε στο πλευρό της την κόρη της Σάρλοτ. Αυτή είναι η δεύτερη μόλις εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας το τελευταίο εξάμηνο, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο στην κοιλιακή χώρα και την ανακοίνωσή της λίγο καιρό αργότερα πως διαγνώστηκε με καρκίνο και πως ακολουθεί θεραπεία. Η Κέιτ Μίντλετον απέχει εδώ και πολλούς μήνες από τα δημόσια καθήκοντά της κάνοντας μόνο μία εξαίρεση για το Trooping The Colour, τον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου, όπου εμφανίστηκε μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Και τώρα, μετά από μέρες εικασιών σχετικά με μια ενδεχόμενη εμφάνισή της στον τελικό του Wimbledon, το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε επίσημα χθες πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ως προστάτης του All-England Lawn Tennis εδώ και 8 χρόνια, θα παραβρεθεί τελικά στον αγώνα μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Κάρλος Αλκαράζ, γεμίζοντας με ενθουσιασμό τους βασιλικούς θαυμαστές ανά τον κόσμο.

Απαστράπτουσα η Κέιτ Μίντλετον στον τελικό του Wimbledon

Η Κέιτ Μίντλετον λοιπόν, εμφανίστηκε σήμερα χαμογελαστή και ευδιάθετη, ντυμένη στα μοβ και συνοδευόμενη από την κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ. Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, επέλεξε για την σημερινή της εμφάνιση ένα μίντι μοβ φόρεμα με μπεζ γόβες ενώ η κόρη της, η 9χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ φόρεσε ένα πουά ασπρόμαυρο φόρεμα. Όπως μεταδίδει η Daily Mail και όπως μπορεί να δει κανείς σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το κοινό σηκώθηκε όρθιο και υποδέχτηκε την Κέιτ Μίντλετον με παρατεταμένα χειροκροτήματα κατά την άφιξή της στο royal box προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό ανδρών.

Exit mobile version