Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μοχάμεντ Αλί σειρά: Η ζωή του θρυλικού πυγμάχου κυκλοφορεί στη μικρή οθόνη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μοχάμεντ Αλί σειρά: Η ζωή του θρυλικού πυγμάχου κυκλοφορεί στη μικρή οθόνη

Μοχάμεντ Αλί σειρά: Πρόκειται για την πρώτη επίσημη σειρά για τη ζωή του θρυλικού πυγμάχου, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Jaalen Best

Το Prime Video φέρνει μια νέα μίνι σειρά εμπνευσμένη από τη ζωή του θρυλικού πυγμάχου Μοχάμεντ Άλι με τίτλο «The Greatest», όπως ήταν και το παρατσούκλι του. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη σειρά για τη ζωή του θρυλικού πυγμάχου, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Jaalen Best, με εκτελεστικούς παραγωγούς, τους Michael B.Jordan, Ben Watkins και Josh Wakely, ο οποίος εξασφάλισε τα δικαιώματα της ιστορίας του Άλι και έφερε το πρότζεκτ στην Amazon.

«Είμαι ενθουσιασμένη που κάνω την παραγωγή του Greatest μαζί με τον Ben Watkins, ο οποίος κατέγραψε την ουσία της ιστορίας του Μοχάμεντ» δήλωσε η Λόνι Άλι, σύζυγος του θρύλου της πυγμαχίας και εκτελεστική παραγωγός της σειράς.

«Ανακαλύψαμε ένα πολύτιμο διαμάντι»

«Σχετικά με τον Jaalen Best, ανακαλύψαμε ένα πολύτιμο διαμάντι. Είναι ένας τόσο ταλαντούχος νέος που όχι μόνο ενσαρκώνει τον Μοχάμεντ, αλλά αποπνέει την ανθεκτικότητα, το θάρρος, το χάρισμα και την αυτοπεποίθησή του», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις